Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΣΥΡΙΖΑ Χίου: Δεν θα επιτρέψουμε λίγοι γραφικοί και ακραίοι να δηλητηριάσουν την δημοκρατική κοινωνία μας

Αναφορικά με την «απόπειρα ανθρωποκτονίας από πολίτη εναντίον δύο ανήλικων προσφυγόπουλων» στη Χίο, η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι είναι «η δεύτερη φορά που το ίδιο άτομο προβαίνει σε τέτοια κίνηση»

«Εχθές το απόγευμα, είχαμε στην Χίο, απόπειρα ανθρωποκτονίας από πολίτη εναντίον δύο ανήλικων προσφυγόπουλων, πυροβολώντας και τραυματίζοντας τα. Είναι μάλιστα η δεύτερη φορά που το ίδιο άτομο προβαίνει σε τέτοια κίνηση, εγείροντας ερωτήματα, πως είχε ακόμη στην κατοχή του όπλο», σημειώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Χίου.

Στην ίδια ανακοίνωση τοίζται ότι «το προηγούμενο διάστημα στον τόπο μας έγιναν, άλλα δύο απαράδεκτα περιστατικά στοχοποιήσης της αλληλεγγύης και της ανιδιοτελούς προσφοράς σε ευάλωτους, αδύναμους συμπολίτες μας και σε πρόσφυγες - μετανάστες».

«Δυστυχώς, ακόμη και στη σημερινή εποχή υπάρχουν κάποιοι ελάχιστοι, που θέλουν να μας μετατρέψουν σε κοινωνία ζούγκλας, όπου ο καθένας θα λύνει τις υποτιθέμενες διαφορές του, με τα όπλα, το κάψιμο, το ξύλο, την ύβρη. Δεν έχουν καμία σχέση με την κοινωνία μας, είναι οι ολίγιστες εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα και οφείλουμε ως κοινωνία να τους απομονώσουμε», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου.

Τέλος υπογραμμίζεται ότι «κάποιοι έκαναν πολιτικές καριέρες σπέρνοντας το μίσος το ρατσισμό και τον διχασμό της κοινωνίας, εμείς όλοι οι υπόλοιποι δεν θα επιτρέψουμε λίγοι γραφικοί και ακραίοι να δηλητηριάσουν την δημοκρατική κοινωνία μας».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Επικοινωνιακή καραντίνα

Για όσους δεν το έχουν προσέξει, η πολιτική έχει τελειώσει. Στον δημόσιο χώρο δεν υπάρχει αντιπαράθεση, οι αιχμές της κυβέρνησης δεν διασταυρώνονται πουθενά, ούτε με την αντιπολίτευση, ούτε με την κοινωνία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις