Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.1°C18.2°C
3 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
13.8°C17.3°C
4 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.6°C17.0°C
3 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.7°C18.8°C
5 BF 37%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.9°C13.9°C
2 BF 47%
Γεωργιάδης πρωί vs Γεωργιάδης βράδυ: Ήταν τα καλύτερα voucher… αλλά τα καταργήσαμε (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γεωργιάδης πρωί vs Γεωργιάδης βράδυ: Ήταν τα καλύτερα voucher… αλλά τα καταργήσαμε (Video)

Επιστήμονες του έστελναν χιλιάδες mail για το πόσο καλά είναι τα προγράμματα τηλεκατάρτισης. Ο ίδιος τα λάνσαρε καλύτερα και από βιβλία σε τηλεπωλήσεις ισχυριζόμενος ότι πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένοι οι επιστήμονες γιατί έπαιρναν με τον τρόπο αυτό περισσότερα χρήματα από τους άλλους που πήραν 800 ευρώ για ενάμιση μήνα.

Άδωνις πρωί: «Για τους επιστήμονες δίνουμε περισσότερα χρήματα και κατάρτιση. Γιατί αυτό είναι κακό;» ρωτούσε στην ΕΡΤ;

«Ποια είναι η κατηγορία ότι μας υποτιμήσατε κύριοι γιατί άλλοι πήραν 600 και εμείς 800. Λάθος η κατηγορία γιατί  οι άλλοι πήραν 800 ευρώ για 45 μέρες και οι επιστήμονες πήραν 600 ευρώ για 30 μέρες. Άρα δεν τους υποτιμήσαμε αλλά να τους αναδείξαμε και όχι πήραν περισσότερα αλλά πήραν και πιστοποίηση».

https://www.youtube.com/embed/8Yx_WPrpn4o

Η κριτική βέβαια δεν ήταν αυτή που έλεγε ο Γεωργιάδης -διότι τον βόλευε να απαντήσει-, αλλά ότι η κυβέρνηση επέλεξε να μοιράσει λεφτά σε κολλητούς και φίλους από τα ΕΣΠΑ μέσω των συγκεκριμένων προγραμμάτων τηλεκατάρτισης, ενώ υπήρχε άλλος τρόπος να δοθούν τα χρήματα και μάλιστα 800 ευρώ, στους επιστήμονες.

Γεωργιάδης το βράδυ: "Και εμείς βλέπαμε τις αστοχίες"

Το βράδυ μετά την κατάργησή τους υποστήριξε: "Και εμείς, βλέπαμε ότι είχαν γίνει αστοχίες ως προς την ποιότητα του παρεχόμενου υλικού" που όμως δεν έβλεπε όμως το πρωί...

Και πρόσθεσε ότι: "θα γίνει διαδικασία αξιολόγησης στα φοβερά και άμεμπτου ηθικής, αδιάβλητα και υπεράνω υποψίας ΚΕΚ που μέχρι το πρωί αναρωτιόταν «πείτε μου γιατί αυτό είναι κακό;»

Με τους ίδιους υψηλούς τόνους συνέχισε και το βράδυ, με ειρωνείες και απειλές αλλά και με μία διαφορά: «Δεν πουλούσε» τα προγράμματα πια… αλλά την κατάργησή τους!

Συντάκτης: avgi.gr

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL