Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Καμπάνια ενίσχυσης του Κόκκινου

Μετά την καταστροφή των πομπών από την πυρκαγιά στον Υμηττό ο σταθμός ζητάει τη συνδρομή των ακροατών μέσω του Συλλόγου Φίλων

Μεγάλη καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης ξεκίνησε ο 105,5 Στο Κόκκινο, προκειμένου να καταφέρει να αποκαταστήσει τις ζημιές που υπέστη ο πομπός του πριν από δύο εβδομάδες στην πυρκαγιά τον Υμηττό. Ο ραδιοφωνικός σταθμός που εδώ και δεκατρία χρόνια αποτελεί τη συντροφιά δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων, αλλά και τον μοναδικό πόλο πολιτικής και πολιτιστικής ζύμωσης, ζητάει τη βοήθεια των ακροατών του για να καταφέρει να ακούγεται και πάλι σε όλες τις γωνιές της Αθήνας και της Αττικής.

«Καλούμε όλες τις ακροάτριες, όλους τους ακροατές να βοηθήσουν οικονομικά το σταθμό μας. Θα συμβάλουν έτσι καθοριστικά στην όσο το δυνατόν πιο σύντομη αποκατάσταση της εκπομπής του σήματός μας από τον Υμηττό, αλλά και στη διατήρηση μιας προοδευτικής φωνής, που επιθυμεί να εκφράσει την κοινωνία, στο άγριο τοπίο παραπληροφόρησης και ψευδολογίας», σημειώνει ο 105,5 Στο Κόκκινο, με ανακοίνωσή του.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε στον Υμηττό στα μέσα Αυγούστου κατέστρεψε ολοσχερώς τις τεχνικές εγκαταστάσεις του 105,5 Στο Κόκκινο, ενώ προκάλεσε αντίστοιχες ζημιές σε ακόμα 14 ραδιοφωνικούς σταθμούς. Οι τεχνικοί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες και εκλήθησαν να υπερβούν τεχνικά, θεσμικά, επιχειρηματικά, αλλά και πολιτικά εμπόδια. Τελικά, πέτυχαν σε σύντομο διάστημα να εξασφαλίσουν μια λύση, που αποκατέστησε μεν προσωρινά την εκπομπή του σήματος, ωστόσο με χαμηλή ισχύ. Ως αποτέλεσμα, σε περιοχές της Αθήνας και της Αττικής ο 105,5 Στο Κόκκινο ακούγεται με δυσκολία ή καθόλου.

«Ακροατές και ακροάτριές του σταθμού μας έδειξαν από την πρώτη στιγμή της καταστροφής ειλικρινή αγωνία για την τύχη του, ενώ δεν έλειψαν και οι εθελοντικές προσφορές για βοήθεια και τεχνική υποστήριξη», σημειώνει το Κόκκινο στην ανακοίνωσή του και λέει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όσες και όσους προσέτρεξαν να ενημερωθούν και να συνδράμουν στην υπέρβαση των προβλημάτων.

Οι ακροατές και οι ακροάτριες του Κόκκινου μπορούν να ενισχύουν οικονομικά μέσω του «Συλλόγου Φίλων του Κόκκινου», με καταθέσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς:

Εθνική: GR7001102650000026500103838

Πειραιώς: GR9001722370005237075265351

Eurobank: GR8602602060000100101861270

Α.Γ.Ν.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανασχηματισμός και ασφαλιστικό Πινοσέτ

Για ανασχηματισμό που συζητιέται εδώ και δύο μήνες, θα περίμενε κανείς κάτι περισσότερο. Επί της ουσίας, ελάχιστα πράγματα άλλαξαν. Υπουργοί όπως ο Βρούτσης, ο Θεοχάρης και ο Αυγενάκης, που εξέθεσαν σοβαρά την κυβέρνηση, διατηρούν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις