Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
21.9°C26.7°C
3 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.7°C25.1°C
4 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
23.0°C25.4°C
3 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.8°C24.3°C
4 BF 39%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
27 °C
26.9°C26.9°C
2 BF 32%
Ιερώνυμος / «Χριστιανόμετρο δεν υπάρχει - Δεν κάνουμε ό,τι πει ο Βελόπουλος ή άλλος πολιτικός»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ιερώνυμος / «Χριστιανόμετρο δεν υπάρχει - Δεν κάνουμε ό,τι πει ο Βελόπουλος ή άλλος πολιτικός»

αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
(INTIME NEWS/ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ)

«Αυτές είναι άγιες ημέρες και δεν πρέπει να τις χαλάμε με μικροπρέπειες». Μήνυμα να πέσουν οι τόνοι μετά τις επιθέσεις που δέχθηκαν σε ναούς βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι ψήφισαν τον νόμο για την ισότητα στον γάμο, έστειλε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος που επισκέπτεται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δομές της Εκκλησίας στο Δήλεσι

«Ακούμε το Ευαγγέλιο, τον λόγο του Θεού. Δεν κάνουμε ό,τι μας πει ο Βελόπουλος ή οποιοσδήποτε πολιτικός» σημείωσε, μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά την άφιξή του ο αρχιεπίσκοπος, απαντώντας ουσιαστικά στον αρχηγό της Ελληνικής Λύσης που από το βήμα της Βουλής εμφανίστηκε έχρισε τον εαυτό του «πορτιέρη» στην πίστη, επιχειρώντας να απαγορεύσει την είσοδο στις εκκλησίες σε όσους «τόλμησαν» να πράξουν το αυτονόητο για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

«Σεβόμαστε τις απόψεις μας και κάνουμε αυτό που λέει ο Θεός. Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο. Αυτές τις ώρες είναι απαραίτητη η συνεργασία. Πολλά πράγματα μας χωρίζουν. Κάνουμε αυτά που λέει το Ευαγγέλιο. Είναι η ώρα να σκεφτούμε σοβαρά. Ο καθένας έχει τις απόψεις του, ο χρόνος θα δείξει. Κινούμαστε με αυτά που λέει το Ευαγγέλιο» σημείωσε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL