Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.6°C22.6°C
4 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.6°C25.4°C
3 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.7°C24.4°C
2 BF 41%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
19 °C
17.2°C20.4°C
5 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.7°C23.0°C
2 BF 43%
Τέμπη – Πατέρας θυμάτων / Η αποστομωτική απάντηση στη Φλέσσα - «Εγώ δεν σκότωσα κανέναν»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τέμπη – Πατέρας θυμάτων / Η αποστομωτική απάντηση στη Φλέσσα - «Εγώ δεν σκότωσα κανέναν»

Η Βίκυ Φλέσσα
(INTIME NEWS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΕΛΑΣ)

Ηχηρή απάντηση στην υποψήφια ευρωβουλεύτρια της ΝΔ Βίκη Φλέσσα στον προκλητικό ισχυρισμό της ότι «τα παιδιά (σ.σ. στα Τέμπη) τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί», δίνει ο Νίκος Πλακιάς που έχασε τα δίδυμα παιδιά του, αλλά και την ανιψιά του στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Ο Νίκος Πλακιάς σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα απαντώντας στην ύβρη που εκστόμισε η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ σημειώνει με νόημα: «Πάντως εγώ τα παιδιά μου φοιτήτριες τα έστειλα, με το πιο ασφαλές μέσο σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού και της παρατάξεως που εκπροσωπείτε, δεν φταίω πουθενά και δεν σκότωσα κανέναν όπως και όλοι οι άλλοι που επέβαιναν στο τρένο καθώς και οι συγγενείς τους».

Και συνεχίζει στον ίδιο τόνο «Αν νοσεί το κράτος να προσπαθήσουν να το θεραπέψουν και όχι να φάνε τα χρήματα που χρειάζονται για την θεραπεία οι υπεύθυνοι τόσα χρόνια. Και η αρχή της θεραπείας είναι να μην μας εκπροσωπούν άτομα σαν εσένα πουθενά ούτε εδώ ούτε στο εξωτερικό».

«Θα ήθελα να μην αναφέρετε πάλι το όνομα Τέμπη, δεν γνωρίζετε μην μιλάτε. Ξέρετε η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας», τονίζει μεταξύ άλλων ο Νίκος Πλακιάς.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Φλέσσα τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι μαζί και ότι το κράτος νοσεί βαριά και δεν φταίει καμία κυβέρνηση και κανένας πρωθυπουργός

Πάντως εγώ τα παιδιά μου φοιτήτριες τα έστειλα, με το πιο ασφαλές μέσο σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού και της παρατάξεως που εκπροσωπείτε, δεν φταίω πουθενά και δεν σκότωσα κανέναν όπως και όλοι οι άλλοι που επέβαιναν στο τρένο καθώς και οι συγγενείς τους.

Αν νοσεί το κράτος να προσπαθήσουν να το θεραπέψουν και όχι να φάνε τα χρήματα που χρειάζονται για την θεραπεία οι υπεύθυνοι τόσα χρόνια.

Και η αρχή της θεραπείας είναι να μην μας εκπροσωπούν άτομα σαν εσένα πουθενά ούτε εδώ ούτε στο εξωτερικό.

Θα ήθελα να μην αναφέρετε πάλι το όνομα Τέμπη, δεν γνωρίζετε μην μιλάτε,

Ξέρετε η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας

Καλή αποτυχία να έχετε στο καινούριο εγχείρημά σας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL