Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.7°C24.7°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.8°C25.0°C
3 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
22 °C
21.6°C28.7°C
2 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
24.8°C31.0°C
1 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.4°C22.9°C
3 BF 60%
Κέρκυρα / Σκύλος ξέφυγε και βρέθηκε στο σημείο βολής μποτών - Δείτε το βίντεο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κέρκυρα / Σκύλος ξέφυγε και βρέθηκε στο σημείο βολής μποτών - Δείτε το βίντεο

 Σκύλος βρισκόταν στο πεδίο βολής Μποτών

Εκτός από το σοκαριστικό ατύχημα που σημειώθηκε κατά την πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα, κατά τη διάρκεια του εθίμου των Μπότιδων, που είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό κοπέλας και τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, κινδύνεψε και ζώο.

Σκύλος χωρίς λουρί, που πιθανόν ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του περιφερόταν στο σημείο βολής των μποτών, τη στιγμή που η ρίψη από τα μπαλκόνια είχε κορυφωθεί.

Στο βίντεο φαίνεται το ζώο να έχει ξεφύγει και να περπατά στο πλακόστρωτο σοκάκι. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα ένας άντρας κρατώντας ένα λουρί, τρέχει πίσω του και το ακολουθεί προσπαθώντας ταυτόχρονα με το χέρι του να προστατεύει το κεφάλι του και να προστατευτεί από τις στάμνες αλλά και από τα δεκάδες επίσης, θραύσματά τους που εκτοξεύονταν προς τους θεατές.

Έπειτα ο σκύλος κάνει μεταβολή και ένας δεύτερος άντρας το αρπάζει από την ουρά με το ένα χέρι, καθώς στο άλλο κρατάει το κινητό του και με τη βοήθεια του πρώτου ατόμου να το περιμαζεύουν. Και οι ίδιοι στο βίντεο φαίνεται πως κινδύνεψαν, αφού βρέθηκαν στο πεδίο βολής των κανατιών. Ευτυχώς, ο σκύλος δε φαίνεται να τραυματίστηκε.

Άλλο ένα περιστατικό που έρχεται να μας θυμίσει ότι δεν αφήνουμε το σκύλο μας ποτέ χωρίς λουρί σε δημόσιους χώρους και γενικότερα σε τέτοιου είδους στρεσογόνα θεάματα με τόσο συνωστισμό και θόρυβο δεν ενδείκνυνται να συνοδευόμαστε από τα ζώα μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL