I Cook Greek / Dressing με αβοκάντο και γιαούρτι για πράσινες σαλάτες

I Cook Greek / Dressing με αβοκάντο και γιαούρτι για πράσινες σαλάτες


Υλικά συνταγής

  • αβοκάντο: 2 ώριμα
  • γιαούρτι στραγγιστό: 1 φλιτζάνι
  • κρεμμύδι: 1 μικρό, ψιλοκομμένο
  • χυμός λεμονιού: 5-6 κουταλιές της σούπας, αν θέλετε προσθέστε και λάιμ
  • κόλιανδρο φρέσκο: 4-5 φύλλα, ψιλοκομμένα
  • ελαιόλαδο: 5-6 κουταλιές της σούπας
  • αλάτι, πιπέρι: όσο θέλετε

Εκτέλεση συνταγής

  • Πολτοποιείτε στο μπλέντερ τα αβοκάντο καθαρισμένα και το γιαούρτι μέχρι να γίνουν μείγμα ομοιογενές.
  • Μεταφέρετε το μείγμα σε μπολ. Προσθέτετε το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το κόλιανδρο. Αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε καλά. Περιχύνετε τη σαλάτα σας.