Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.6°C18.2°C
4 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.6°C
1 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
14.0°C14.0°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.3°C17.8°C
3 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
10 °C
9.9°C11.8°C
0 BF 87%
Τέμπη / Την Κυριακή αποφασίζουν πώς θα συνεχίσουν τον αγώνα τους οι συγγενείς θυμάτων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τέμπη / Την Κυριακή αποφασίζουν πώς θα συνεχίσουν τον αγώνα τους οι συγγενείς θυμάτων

ΤΕΜΠΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ
EUROKINISSI

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα φιλοξενήσει το πρωί της Κυριακής σε κτίριό της στην οδό Θεοφράστου στη Λάρισα πάνω από 30 οικογένειες που έχασαν κάποιο μέλος τους στην σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η συγκέντρωση των συγγενών των θυμάτων, δεύτερη του είδους της, είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 11.30 το πρωί και στόχος είναι να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις και να προσδιοριστούν οι επόμενες ενέργειές τους.

Σημειώνεται ότι εκτός της σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης, η Δικαιοσύνη έχει ενεργοποιηθεί μετά τις αποκαλύψεις για την αφαίρεση μεγάλου όγκου χωμάτος από το σημείο της τραγωδίας τα πρώτα 24ωρα και πριν μπαζωθεί ο χώρος. Πραγματογνώμονες της Χημικής Υπηρεσίας θα ελέγξουν τη σύσταση των χωμάτων που έχουν απορριφθεί σε ιδιωτικό οικόπεδο, ενώ επιπρόσθετα ομάδα με ειδικά εκπαιδευεμένα σκυλιά θα αναζητήσει βιολογικό υλικό. Κατόπιν αυτών, οι συγκεκριμένοι όγκοι χώματος σχεδιάζεται να μετακινηθούν ξανά, στο Κουλούρι όπου είχαν μεταφερθεί οι κατεστραμμένοι συρμοί.

Την έντονη απογοήτευση των οικογενειών των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη για το ρεσιτάλ αλαζονείας του Κώστα Αχ. Καραμανλή στη Βουλή, κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, εξέφρασε εξάλλου μιλώντας στον Alpha, η μητέρα του Δημήτρη Μασσαλή, του μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας των Τεμπών που είναι ανάμεσα στους 57 νεκρούς. «Είχαμε πολλές προσδοκίες αλλά δεν είδαμε κάτι διαφορετικό. Προσωπικά είδα το ίδιο κείμενο με κάποιες παραλλαγές. Το ίδιο αλαζονικός, δεν αναφέρθηκε σε καμία ευθύνη» τόνισε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL