Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Άμεσες απαντήσεις για τη λειτουργία των εποχικών ξενοδοχείων ζητεί ο ΠΟΞ

Ενώ τα εποχικά ξενοδοχεία είναι προγραμματισμένο να ανοίξουν την 1η Ιουνίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων με επιστολή της προς τον υπουργό Τουρισμού απευθύνει ερωτήματα για τον τρόπο λειτουργίας εν μέσω πανδημίας

Άμεσες απαντήσεις για τον τρόπο λειτουργίας των εποχικών ξενοδοχείων, που όπως έχει ανακοινωθεί θα εκκινήσουν την 1η Ιουνίου, ζητούν με επιστολή τους προς τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, και τον υφυπουργό, Μάνο Κόνσολα, οι ξενοδόχοι.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων ρωτά πώς ακριβώς θα λειτουργήσουν τα ξενοδοχεία, με ποιους υγειονομικούς όρους και με ποιους πελάτες.

«Μέχρι σήμερα δεν έχουν τεθεί υπόψη μας τα υγειονομικά πρωτόκολλα που τα μέλη μας θα πρέπει να εφαρμόζουν. Μέχρι σήμερα δεν έχει διασφαλισθεί πώς τα μέλη μας που θα επαναλειτουργήσουν δεν θα είναι εκτεθειμένα σε αξιώσεις αποζημιώσεων πελατών τους ή και εργαζομένων τους σε περίπτωση κρούσματος εντός του ξενοδοχείου. Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε το καθεστώς που θα εφαρμοστεί για το προσωπικό μας, το οποίο επί της ουσίας δεν θα έχει αντικείμενο εργασίας», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΠΟΞ.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο