Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
21.9°C27.5°C
3 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.3°C26.4°C
3 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
22 °C
22.1°C23.7°C
3 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.4°C23.0°C
3 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
28 °C
27.9°C27.9°C
3 BF 34%
Δολοφονική επίθεση Ρέντη / Ελεύθεροι 7 κατηγορούμενοι - 3 προφυλακίσεις για ναρκωτικά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δολοφονική επίθεση Ρέντη / Ελεύθεροι 7 κατηγορούμενοι - 3 προφυλακίσεις για ναρκωτικά

Συλληφθέντες έξω από τη ΓΑΔΑ
INTIME (Φωτογραφία αρχείου)

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν τρεις κατηγορούμενοι που συνελήφθησαν στο πλαίσιο των ερευνών για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης μετά τον θανάσιμο τραυματισμό από ναυτική φωτοβολίδα του αστυνομικού των ΜΑΤ, Γιώργου Λυγγερίδη, κατά τη διάρκεια επεισοδίων, έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, τον περασμένο Δεκέμβριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι τρεις που πήραν τον δρόμο για τη φυλακή μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια την Παρασκευή, αντιμετωπίζουν κατηγορίες μόνο για ναρκωτικά (προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών) και δεν είναι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Την πόρτα της ανακρίτριας πέρασαν σήμερα και άλλοι επτά κατηγορούμενοι, οι οποίοι εμπλέκονται στην εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι επτά αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων για αυτήν την υπόθεση.

Το Σάββατο και την Κυριακή οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι αναμένεται να μεταφερθούν ανά ομάδες ενώπιον των ανακριτών για να απολογηθούν για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, τη δολοφονία του αστυνομικού και άλλες σοβαρές κατηγορίες.

Παράλληλα με βάση όσα μετέδωσε νωρίτερα η δημόσια τηλεόραση, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθούν τουλάχιστον τέσσερα νέα εντάλματα για ηγετικά στελέχη της οργάνωσης, που έχουν να κάνουν και με την δολοφονία του αστυνομικού αλλά και γενικά με την δράση της εγκληματικής οργάνωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL