Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ελληνικό Δίκτυο για τη Φεμινιστική Απεργία 8ης Μάρτη: Ο σεξισμός καλά κρατεί

«Οι γυναίκες έχουν κερδίσει τη θέση τους και τον σεβασμό στο δημόσιο βίο και στην πολιτική, με τη δουλειά και τους αγώνες τους και δεν το βάζουν κάτω, όσο κι αν οι «πρετεντέρηδες» με τα σε βάρος τους σχόλια και τις σεξιστικές συμπεριφορές, αυτό ακριβώς επιδιώκουν!»

Τα παραπάνω επισημαίνει το Ελληνικό Δίκτυο για την Φεμινιστική Απεργία 8ης Μάρτη

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι γυναίκες πολιτικοί αυτή τη φορά στοχοποιήθηκαν στο πρόσωπο της προέδρου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Κας Φώφης Γεννηματά. Αναφερόμαστε στα απαράδεκτα και αντιδεοντολογικά σχόλια που έκανε, σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο κ. Πρετεντέρης σε βάρος της.

Ο «κύριος » Πρετεντέρης, ξεπέρασε κάθε όριο ευπρέπειας και δεοντολογίας. Τα σχόλια του ήταν απολύτως απαξιωτικά και σεξιστικά

Φτάνει πια!

Οι γυναίκες έχουν κερδίσει τη θέση τους και τον σεβασμό στο δημόσιο βίο και στην πολιτική, με τη δουλειά και τους αγώνες τους και δεν το βάζουν κάτω, όσο κι αν οι «πρετεντέρηδες» με τα σε βάρος τους σχόλια και τις σεξιστικές συμπεριφορές, αυτό ακριβώς επιδιώκουν!

Δεν το επιτρέπει το γυναικείο κίνημα, εδώ και χρόνια, που στέκεται με αποφασιστικότητα απέναντι στις σεξιστικές επιθέσεις που δέχεται κάθε μία από μας.

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο