Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.5°C22.6°C
3 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.0°C22.1°C
2 BF 39%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.2°C21.0°C
3 BF 58%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
4 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C20.9°C
2 BF 32%
Αμήχανα "πυρά" από ΔΗ.ΣΥ. - Ποτάμι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αμήχανα "πυρά" από ΔΗ.ΣΥ. - Ποτάμι

Αμήχανα επικριτικές ήταν οι πρώτες αντιδράσεις ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού σχετικά με τη συμφωνία που επιτεύχθηκε στο Eurogroup, με τη Χαρ. Τρικούπη να σχολιάζει περισσότερο επί δημοσιογραφικών πληροφοριών και εικασιών.

“Η κυβέρνηση πανηγυρίζει γιατί 'πέτυχε' να έρθει η τρόικα (τώρα κουαρτέτο) στην Ελλάδα", “δεσμεύτηκε βέβαια για προνομοθέτηση σε μειώσεις του αφορολόγητου, περικοπές των κύριων συντάξεων, αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις" ανέφερε η Δημοκρατική Συμπαράταξη προσθέτοντας: “Χωρίς πολιτική συμφωνία και με την υπόσχεση για 'Αντισταθμιστικά', εφ’ όσον όμως πετύχουμε τους δυσβάσταχτους στόχους για υψηλά πλεονάσματα (3,5% του ΑΕΠ), τα οποία θέτουν εμπόδια στην επιστροφή στην ανάπτυξη". Έθεσε, επίσης, ερωτήματα για τα πρωτογενή πλεονάσματα, τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος και την ένταξη στην ποσοτική χαλάρωση.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκης, ανέφερε ότι "οι μάχες καταλήγουν σε νίκες ή ήττες. Και στην Ελλάδα του Τσίπρα σε... μετονομασίες. Νέο μείγμα πολιτικής θα αποκαλούνται πλέον τα νέα μέτρα".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL