Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κατατέθηκε στην Βουλή το νομοσχέδιο για την κύρωση της σύμβασης για την παραχώρηση της Ελληνικό Α.Ε.

Το νομοσχέδιο για την κύρωση της σύμβασης θα συζητηθεί την Τρίτη 20 Σεπτέμβρη στην Επιτροπή Παραγωγής κι Εμπορίου της Βουλής και την Τετάρτη 21 Σεπτέμβρη στην Ολομέλεια της Βουλής

Κατατέθηκε στην Βουλή το νομοσχέδιο για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης της Ελληνικό Α.Ε. Το νομοσχέδιο αφορά την κύρωση της από 14/11/2014 σύμβασης για την αγοραπωλησία μετοχών για την απόκτηση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, όπως και την κύρωση της από 19/07/2016 τροποποιητικής σύμβασης.

Το νομοσχέδιο για την κύρωση της σύμβασης θα συζητηθεί την Τρίτη 20 Σεπτέμβρη στην Επιτροπή Παραγωγής κι Εμπορίου της Βουλής και την Τετάρτη 21 Σεπτέμβρη στην Ολομέλεια της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι η αρχική σύμβαση, όπως κι η τροποποιητική της, υπογράφηκαν μεταξύ του ΤΑΙΠΕΔ και της εταιρείας HELLINIKON GLOBAL I S.A., η οποία εδρεύει στο Λουξεμβούργο κι είναι 100% θυγατρική της LAMDA Development Α.Ε., η οποία είναι επίσης κι εγγυητής της.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Στουρνάρας μαινόμενος

Ο κεντρικός μας τραπεζίτης Γ. Στουρνάρας βγήκε χθες στο πρακτορείο Bloomberg και είπε ότι χρειάζονται συντονισμένα μέτρα δημοσιονομικής τόνωσης των οικονομιών, διότι αλλιώς η Ευρώπη θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με μια σοβαρή κρίση χρέους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις