Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.2°C21.3°C
3 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.3°C
4 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C19.9°C
3 BF 54%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.5°C19.3°C
3 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.5°C19.9°C
3 BF 34%
ΣΥΡΙΖΑ: Ημίμετρα αντί για λύση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ: Ημίμετρα αντί για λύση

"Ημίμετρα" χαρακτήρισε ο ΣΥΡΙΖΑ τις προτάσεις της κυβέρνησης για την ηλεκτροδότηση των νοικοκυριών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν τους λογαριασμούς. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθεσε τις δικές του προτάσεις για την αντιμετώπιση του ζητήματος, ενώ επεσήμανε πως η επικοινωνιακή διαχείριση στην οποία επιδίδεται η κυβέρνηση δεν την προστατεύει από την κοινωνική κατακραυγή.

Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνουν τη "θεσμοθέτηση της παροχής δωρεάν ηλεκτρικού ρεύματος 300 kwh τον μήνα σε φτωχές οικογένειες και άνεργους την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος στα φτωχά νοικοκυριά, τη μείωση των τιμολογίων του ηλεκτρικού ρεύματος και της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης, διακανονισμούς στην εξόφληση των λογαριασμών, καθώς και διεύρυνση των κριτηρίων για την υπαγωγή στο κοινωνικό τιμολόγιο".

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε υπογραμμίζοντας πως "η κυβέρνηση δεν μπορεί να συνεχίζει να κλείνει τα μάτια και να εύχεται να μην υπάρξουν άλλα τραγικά γεγονότα, ούτε να παρακολουθεί αμήχανη τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης χιλιάδων συμπολιτών μας".

Συνέντευξη Τύπου σήμερα της Κ.Ο.

Συνέντευξη Τύπου, με θέμα "Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την άμεση ανακούφιση των πολιτών και των νοικοκυριών", θα παραχωρήσει σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, στη Βουλή, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ, "Κανένα νοικοκυριό χωρίς ρεύμα - Κανένα σπίτι χωρίς θέρμανση".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL