Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κ. Ζαχαριάδης: Με δισ. σε φορολογικούς παραδείσους και αγορές, δεν έχουμε μάσκες (Ηχητικό)

Βρισκόμαστε σε αχαρτογράφητα νερά μίας βαθιάς υγειονομικής και οικονομικής κρίσης και δυστυχώς κυβέρνηση Μητσοτάκη επιλέγει να την φορτώσει στους φτωχούς, τους αδύναμους και τη μεσαία τάξη, ενώ την ίδια στιγμή βοηθούν οικονομικά συγκεκριμένα κέντρα

Οφείλουμε μόλις τελειώσει η κρίση να συζητήσουμε το πώς η Δύση της αφθονίας ξεμένει από μάσκες, αναπνευστήρες, αναλώσιμα, δεν θα ηττηθούν αυτόματα οι ιδέες που την δημιούργησαν, τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη.

 

Βρισκόμαστε σε αχαρτογράφητα νερά μίας βαθιάς υγειονομικής και οικονομικής κρίσης και δυστυχώς κυβέρνηση Μητσοτάκη επιλέγει να την φορτώσει στους φτωχούς, τους αδύναμους και τη μεσαία τάξη, ενώ την ίδια στιγμή βοηθούν οικονομικά συγκεκριμένα κέντρα.

Ωστόσο, προειδοποίησε, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι σε καιρό κρίσης οι ιδέες που την δημιούργησαν θα ηττηθούν. Γι` αυτό, μόλις τελειώσει η κρίση, οφείλουμε να συζητήσουμε σε βάθος το πώς φτάσαμε εδώ. Πώς η Δύση της αφθονίας ξεμένει από μάσκες, αναπνευστήρες, αναλώσιμα; Πού βρίσκεται ο πλούτος; Την ώρα που υπάρχουν δισ. ευρώ σε φορολογικούς παραδείσους και χρηματιστήρια, μένουμε από αναπνευστήρες, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις