Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.2°C22.0°C
3 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.7°C21.9°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.9°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.7°C19.3°C
3 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
21.8°C21.8°C
2 BF 31%
Γ. Βαρεμένος: Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής η ΝΔ και η Ντόρα Μπακογιάννη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ. Βαρεμένος: Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής η ΝΔ και η Ντόρα Μπακογιάννη

Το θέμα δεν είναι αν πρέπει να τιμηθεί ο Παύλος Μπακογιάννης καθ’ οποιονδήποτε τρόπο, αλλά αν το αίτημα της οικογένειας προς τον κ. Ταχιάο, υποκρύπτει τη νοοτροπία της, να δικαιωθεί άμεσα η ίδια, τώρα που τη διακυβέρνηση ανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτό δήλωσε ο Γιώργος Βαρεμένος στο Κόκκινο, τονίζοντας ότι αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε θα έχουμε πρόβλημα, διότι τα μέλη της οικογένειας είναι πολλά και οι σταθμοί του Μετρό πεπερασμένοι.

Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι από τα μέχρι τώρα εξαγγελθέντα από την κυβέρνηση της Ν.Δ., προκύπτει διάθεση για την ακύρωση όσων έργων δεν πρόλαβε λόγω εκλογικού αποτελέσματος ο ΣΥΡΙΖΑ να ολοκληρώσει και να διασφαλισθεί ότι στα πλαίσια της «κανονικότητας» οι χρηματοδοτήσεις θα κατευθυνθούν σε συγκεκριμένα χέρια. Μέχρι και για τον στοιχειωμένο Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης είπε ο κ. Βαρεμένος, καταγγέλλουν τον ΣΥΡΙΖΑ για λαϊκισμό επειδή δεν προέβλεψε διόδια και για τους Κρητικούς. Σα να έρχεται η Ν.Δ. για πρώτη φορά να κυβερνήσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή η Ντόρα Μπακογιάννη να ανακαλύπτουν πάλι για πρώτη φορά το πρόβλημα. Να δούμε, πρόσθεσε, πότε με αυτή τη λογική θα ολοκληρώσουν ένα έργο για να ασχοληθούν μετά με την ονοματοδοσία του.

Ο κ. Βαρεμένος εξήγησε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει ίχνος αυτοκριτικής καθώς το αίτημα για τον ΒΟΑΚ ήταν αιώνιο – αφού εκεί πεθαίνουν σε τροχαία περίπου 70 άνθρωποι κάθε χρόνο – και ο ΣΥΡΙΖΑ το έβαλε σε ράγες.

Όσο για το γαϊτανάκι των δηλώσεων Παπαδημητρίου – Σπυράκη για το νερό, ο κ. Βαρεμένος είπε ότι πρόκειται για τροχιοδεικτικές βολές στην κατεύθυνση της ιδιωτικοποίησης.

Βάλτε από δίπλα και όσα out of the blue ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης για την εκτροπή του Αχελώου, σε αντίθεση με δικαστικές ή ευρωπαϊκές αποφάσεις, για να έχετε μια γενικότερη εικόνα για το πού ακριβώς εκτρέπει τα πράγματα, η «αναπτυξιακή λογική» της σημερινής κυβέρνησης, κατέληξε ο κ. Βαρεμένος. 

https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/685423099&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL