Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Aμετανόητοι εν μέσω πανδημίας

Στο θεμελιώδες ερώτημα των προσλήψεων μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού ο υφυπουργός Υγείας, κ. Κοτζαμάνης δήλωσε ότι αυτά είναι «ιδεοληψίες», επισημαίνει η δημοσιογράφος στο Κόκκινο 105,5 Ευ.Λουπάκη

«Εφτασε λοιπόν επιτέλους η ώρα να κάνει και το Κόκκινο-Αυγή την ερώτησή του, δηλαδή ο συνάδελφος Παναγιώτης Αντωνογιαννάκης. Και η απάντηση που εισέπραξε στο θεμελιώδες ερώτημα των προσλήψεων μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, είναι ότι αυτά είναι "ιδεοληψίες"!», σχολιάζει η δημοσιογράφος στο Κόκκινο 105,5 Ευγενία Λουπάκη.

Η ίδια με ανάρτησή της στο Facebook προσθέτει ότι «αμετανόητοι και ασυγχώρητοι, εν μέσω πανδημίας και πρωτοφανούς κινδύνου, εξακολουθούν να βάζουν τα κέρδη πάνω απ΄την ανθρώπινη ζωή. Κατευθύνουν τα κονδύλια στους ιδιώτες και απαιτούν απ΄τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, να διακινδυνέψουν την υγεία τους και την υγεία των οικείων τους, για μία τετράμηνη σύμβαση. Και μετά να τους πετάξουν στην ουρά σαν στιμμένες λεμονόκουπες. Κι αν είναι ακόμα ζωντανοί θα φανεί στο χειροκρότημα...».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι περικοπές μισθών είναι η αρχή

Ο περισσότερος κόσμος δεν το έχει συνειδητοποιήσει, υπνωτισμένος από το success story των καναλιών. Όμως το ξήλωμα της κοινωνικής συνοχής έχει ήδη ξεκινήσει με τη μείωση των μισθών κατά 20% και την απελευθέρωση των απολύσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις