Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Τα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων για την πρόθεση ψήφου, η εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος και η διαφορά μεταξύ πρώτου και δεύτερου κόμματος βρίσκονται στο επίκεντρο της εκπομπής "Αντίστροφη...

Τα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων για την πρόθεση ψήφου, η εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος και η διαφορά μεταξύ πρώτου και δεύτερου κόμματος βρίσκονται στο επίκεντρο της εκπομπής "Αντίστροφη μέτρηση" στον ΣΚΑΪ απόψε, ώρα 12.15 μετά τα μεσάνυχτα. Με τη Σ. Κοσιώνη και τον Β. Χιώτη συζητούν ο Δημήτρης Μαύρος, πρόεδρος του Συλλόγου Εταιρειών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς- ΣΕΔΕΑ και διευθύνων σύμβουλος της ΜRB, ο Θωμάς Γεράκης, γενικός γραμματέας του ΣΕΔΕΑ και διευθύνων σύμβουλος της Marc και ο Γιώργος Αράπογλου, γενικός διευθυντής της Pulse και συνεργάτης του ΣΚΑΪ. Μαζί τους, ο ειδικός επιστήμονας Ανδρέας Δρυμιώτης, ο Βασίλης Ζωγράφος, διευθύνων σύμβουλος της Visionlabs, και ο εκδότης της εφημερίδας «Το Ποντίκι» Αντώνης Δελλατόλας.

Τον έχασε η πολιτική, τον κέρδισε η δημοσιογραφία Ένα ακόμα ντοκιμαντέρ αξιώσεων ετοίμασε ο Άρης Πορτοσάλτε, από κοινού με τον Τάσο Τέλλογλου, και θα προβάλλει ο ΣΚΑΪ από την ερχόμενη εβδομάδα, την τελευταία πριν τις εκλογές. Ο δημοσιογράφος ξανανοίγει τον φάκελο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛΛ., τον οποίο είχε ανοίξει αρχικώς πριν τις Ευρωεκλογές. Μόνο για φανατικούς.

Να αυξήσει μισθούς η ΕΡΤ σύμφωνα με τη ΣΣΕ Να εφαρμόσει αμέσως και χωρίς γραφειοκρατικά προσκόμματα τη μισθολογική ΚΥΑ για τα δημόσια ΜΜΕ καλεί η ΕΣΗΕΑ την ΕΡΤ. Ειδικότερα, η ΕΣΗΕΑ υπογραμμίζει την υποχρέωση της ΕΡΤ για ένταξη στο εισαγωγικό αυξημένο μισθολογικό κλιμάκιο των νέων δημοσιογράφων. Είναι απαράδεκτο η ΕΡΤ «να κάνει χρήση μνημονιακού νόμου για τμηματική καταβολή της μισθολογικής διαφοράς που προκύπτει σε βάθος τετραετίας» σημειώνει η ΕΣΗΕΑ και τονίζει ότι «η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για τα δημόσια Μέσα τυγχάνει άμεσης εφαρμογής».

Α.Γ.Ν.

Δείτε όλα τα σχόλια