Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΈχουΜΜΕ και λέΜΜΕ

Τα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων για την πρόθεση ψήφου, η εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος και η διαφορά μεταξύ πρώτου και δεύτερου κόμματος βρίσκονται στο επίκεντρο της εκπομπής "Αντίστροφη...

Τα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων για την πρόθεση ψήφου, η εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος και η διαφορά μεταξύ πρώτου και δεύτερου κόμματος βρίσκονται στο επίκεντρο της εκπομπής "Αντίστροφη μέτρηση" στον ΣΚΑΪ απόψε, ώρα 12.15 μετά τα μεσάνυχτα. Με τη Σ. Κοσιώνη και τον Β. Χιώτη συζητούν ο Δημήτρης Μαύρος, πρόεδρος του Συλλόγου Εταιρειών Δημοσκόπησης και Έρευνας Αγοράς- ΣΕΔΕΑ και διευθύνων σύμβουλος της ΜRB, ο Θωμάς Γεράκης, γενικός γραμματέας του ΣΕΔΕΑ και διευθύνων σύμβουλος της Marc και ο Γιώργος Αράπογλου, γενικός διευθυντής της Pulse και συνεργάτης του ΣΚΑΪ. Μαζί τους, ο ειδικός επιστήμονας Ανδρέας Δρυμιώτης, ο Βασίλης Ζωγράφος, διευθύνων σύμβουλος της Visionlabs, και ο εκδότης της εφημερίδας «Το Ποντίκι» Αντώνης Δελλατόλας.

Τον έχασε η πολιτική, τον κέρδισε η δημοσιογραφία Ένα ακόμα ντοκιμαντέρ αξιώσεων ετοίμασε ο Άρης Πορτοσάλτε, από κοινού με τον Τάσο Τέλλογλου, και θα προβάλλει ο ΣΚΑΪ από την ερχόμενη εβδομάδα, την τελευταία πριν τις εκλογές. Ο δημοσιογράφος ξανανοίγει τον φάκελο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛΛ., τον οποίο είχε ανοίξει αρχικώς πριν τις Ευρωεκλογές. Μόνο για φανατικούς.

Να αυξήσει μισθούς η ΕΡΤ σύμφωνα με τη ΣΣΕ Να εφαρμόσει αμέσως και χωρίς γραφειοκρατικά προσκόμματα τη μισθολογική ΚΥΑ για τα δημόσια ΜΜΕ καλεί η ΕΣΗΕΑ την ΕΡΤ. Ειδικότερα, η ΕΣΗΕΑ υπογραμμίζει την υποχρέωση της ΕΡΤ για ένταξη στο εισαγωγικό αυξημένο μισθολογικό κλιμάκιο των νέων δημοσιογράφων. Είναι απαράδεκτο η ΕΡΤ «να κάνει χρήση μνημονιακού νόμου για τμηματική καταβολή της μισθολογικής διαφοράς που προκύπτει σε βάθος τετραετίας» σημειώνει η ΕΣΗΕΑ και τονίζει ότι «η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για τα δημόσια Μέσα τυγχάνει άμεσης εφαρμογής».

Α.Γ.Ν.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Πέντε χρόνια

Τέτοιες μέρες, πριν από πέντε χρόνια, στις 25.1.2015, ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιγε ένα νέο κεφάλαιο στην πολιτική ζωή του τόπου. Με τη στήριξη μιας κοινωνίας απελπισμένης και εξοργισμένης από την ανυπολόγιστη καταστροφή δύο Μνημονίων και έχοντας διανύσει μια εντυπωσιακή πορεία

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις