Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.2°C21.3°C
3 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.3°C
4 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C19.9°C
3 BF 54%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.5°C19.3°C
3 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.5°C19.9°C
3 BF 34%
Παραποίηση οπτικού υλικού / Στα πανηγύρια το δελτίο του Mega
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Παραποίηση οπτικού υλικού / Στα πανηγύρια το δελτίο του Mega

Τα πανηγύρια της Ικαρίας, με τη συμμετοχή του Χριστόδουλου Ξηρού, μια δεκαπενταετία πίσω και βάλε, που πρόβαλε το Mega στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων σαν να έγιναν τον περασμένο Αύγουστο, έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι το κεντρικό δελτίο του Mega είναι για τα... πανηγύρια.

Επιχειρώντας στο Μεγάλο Κανάλι προχθές, Τρίτη, να δείξουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συνδέεται με την τρομοκρατία και τον Χρ. Ξηρό (διότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εξέδωσε ανακοίνωση για την εξαφάνιση Ξηρού) επιδόθηκαν σε μια αδυσώπητη... κριτική για το δικαίωμα των κρατουμένων της 17Ν να λαμβάνουν άδειες όπως όλοι οι κρατούμενοι. Προκειμένου να τεκμηριώσουν τον ισχυρισμό ότι οι κρατούμενοι της 17Ν... καλοπερνάνε όταν παίρνουν άδειες, πρόβαλαν και σχετικό "ντοκουμέντο". Πανηγυριώτικο...

Το βίντεο που πρόβαλε το Mega, το οποίο απεικόνιζε τον Χρ. Ξηρό να συμμετέχει σε πανηγύρι στην Ικαρία παίζοντας μπαγλαμαδάκι, με τραγουδίστρια την Ελ. Λεγάκη, παρουσιάστηκε σαν να γυρίστηκε το περασμένο καλοκαίρι. «Του είχε δοθεί άδεια να πάει στη γενέτειρά του να συμμετέχει σε τοπικό πανηγύρι» προσδιόρισε η Ο. Τρέμη. «Κοίτα χαρά κι ενθουσιασμός» κατακεραύνωσε. Το "σούπερ" από κάτω ήταν ενδεικτικό: «Χόρευε κι έπινε σε πανηγύρι στην Ικαρία το καλοκαίρι ο Χριστόδουλος».

Η αλήθεια είναι ότι... το πανηγύρι που πρόβαλε το Mega είναι μέρος παλαιότερου βιντεοκλίπ της Ελ. Λεγάκη, το οποίο γυρίστηκε περί το 2000 ή και νωρίτερα. Το βιντεοκλίπ "αξιοποιήθηκε" από το τμήμα ειδήσεων του Mega ως αποδεικτικό στοιχείο για την απόδραση Ξηρού δεκαπέντε χρόνια μετά. Εγκυρότητα.

ΑΓΓΕΛΑ ΝΤΑΡΖΑΝΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL