Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σκουρλέτης σε Μπακογιάννη: Είστε η επιτομή του πελατειακού κράτους (Video)

Για τις αυξήσεις στο ΦΠΑ σε ενέργεια και σε φάρμακα που προανήγγειλε η Ν.Δ. ρώτησε την Ντόρα Μπακογιάννη ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης αλλά εκείνη «δεν γνώριζε» τι λέει σχετικά, το πρόγραμμα της Ν.Δ.

«Να κάνουμε ένα διάλλειμα να πάρετε ένα τηλέφωνο για να μάθετε» τη ρώτησε. Λίγο νωρίτερα η κ. Μπακογιάννη δεν είχε ακούσει ούτε τις δηλώσεις της κ. Κεφαλογιάννη για τα επιδόματα αλλά έσπευσε αμέσως να θολώσει τα νερά παρά την ακριβή αναφορά της κ. Κεφαλογιάννη ότι τα επιδόματα είναι για την Λατινική Αμερική και όχι για τις ευρωπαϊκές χώρες.

«Την ενέργεια την οποία αυξήσατε 60%» συνέχισε ο Πάνος Σκουρλέτης απαντώντας για τη ΔΕΗ, « Παραδώσατε το ακριβότερο οικιακό τιμολόγιο. Εσείς που νοιαζόσαστε για τις επιχειρήσεις είχατε το ακριβότερο βιομηχανικό τιμολόγιο της Ευρώπης. Καταδικάσετε τη ΔΕΗ με δάνεια».

Όταν η κ. Μπακογιάννη άρχισε τα «ντρέπεστε» ελλείψει επιχειρημάτων και άρχισε να μιλά για καταστροφή ο κ. Σκουρλέτης της απάντησε:

«Έχετε οικογενειακή παράδοση στην καταστροφή της ΔΕΗ, όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έκανε 13.000 προσλήψεις. Ήταν σαν τα εισιτήρια της Ολυμπιακής που περνάτε εσείς και το ΠΑΣΟΚ και δεν τα γυρίζατε πίσω. Είστε η επιτομή του πελατειακού κράτους».

Η απάντηση από την κ. Μπακογιάννη δεν ήταν ότι δεν έγιναν φυσικά οι προσλήψεις αυτές αλλά: «Είστε κατά των προσλήψεων τώρα;» και μετά «για το 1990 μιλάτε;»

Κατ. Μπρ.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Με τη λίστα Πέτσα παρά πόδα

Δεν είναι καλά τα πράγματα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Οι προγνώσεις για την πορεία της οικονομίας και την ανεργία θυμίζουν τις χειρότερες ημέρες των χειρότερων Μνημονίων. Και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από το φθινόπωρο, καθώς ο τουρισμός καταρρέει και τα μέτρα για τη στήριξη της οικονομίας έχουν αποτύχει ολοκληρωτικά.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις