Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.2°C16.9°C
4 BF 67%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
13.2°C16.0°C
3 BF 81%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.0°C17.7°C
3 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
17 °C
16.1°C17.8°C
5 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.5°C13.9°C
0 BF 100%
Σκουρλέτης σε Μπακογιάννη: Είστε η επιτομή του πελατειακού κράτους (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σκουρλέτης σε Μπακογιάννη: Είστε η επιτομή του πελατειακού κράτους (Video)

«Να κάνουμε ένα διάλλειμα να πάρετε ένα τηλέφωνο για να μάθετε» τη ρώτησε. Λίγο νωρίτερα η κ. Μπακογιάννη δεν είχε ακούσει ούτε τις δηλώσεις της κ. Κεφαλογιάννη για τα επιδόματα αλλά έσπευσε αμέσως να θολώσει τα νερά παρά την ακριβή αναφορά της κ. Κεφαλογιάννη ότι τα επιδόματα είναι για την Λατινική Αμερική και όχι για τις ευρωπαϊκές χώρες.

«Την ενέργεια την οποία αυξήσατε 60%» συνέχισε ο Πάνος Σκουρλέτης απαντώντας για τη ΔΕΗ, « Παραδώσατε το ακριβότερο οικιακό τιμολόγιο. Εσείς που νοιαζόσαστε για τις επιχειρήσεις είχατε το ακριβότερο βιομηχανικό τιμολόγιο της Ευρώπης. Καταδικάσετε τη ΔΕΗ με δάνεια».

Όταν η κ. Μπακογιάννη άρχισε τα «ντρέπεστε» ελλείψει επιχειρημάτων και άρχισε να μιλά για καταστροφή ο κ. Σκουρλέτης της απάντησε:

«Έχετε οικογενειακή παράδοση στην καταστροφή της ΔΕΗ, όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έκανε 13.000 προσλήψεις. Ήταν σαν τα εισιτήρια της Ολυμπιακής που περνάτε εσείς και το ΠΑΣΟΚ και δεν τα γυρίζατε πίσω. Είστε η επιτομή του πελατειακού κράτους».

Η απάντηση από την κ. Μπακογιάννη δεν ήταν ότι δεν έγιναν φυσικά οι προσλήψεις αυτές αλλά: «Είστε κατά των προσλήψεων τώρα;» και μετά «για το 1990 μιλάτε;»

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL