Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο Mητσοτάκης επιλέγει τις ερωτήσεις κοινού που θα απαντήσει (Video)

Είναι γνωστό πλέον σε όλους ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να λειτουργήσει σε απευθείας διάλογο με ερωτήσεις κανονικές από κανονικούς δημοσιογράφους και όχι προεπιλεγμένες για το λόγο αυτό άλλωστε εφιάλτης του είναι το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών το οποίο πάση θυσία αποφεύγει.

Ακόμα όμως και σε φιλικό του σταθμό και σε "αγαπημένο" ομοϊδεάτη του δημοσιογράφο ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν νοιώθει άνετα και πέρα από την φανερή νευρικότητά του αισθάνεται την ανάγκη να επιλέγει ο ίδιος τις ερωτήσεις "κοινού" που θα το υποβληθούν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται να δείχνει στο κομπιούτερ ποια ερώτηση κοινού προτιμά κάτι που δεν κρύβει άλλωστε και ο Άρης Πρωτοσάλτε και το επισημαίνει... 

Η ερώτηση που επέλεξε να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης που μάλλον θεωρεί ότι είναι το "μεγάλο του χαρτί" είναι για την επαγγελματική του καριέρα, ότι έχει εργαστεί για 10 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα... Δεν μας λέει όμως και που... (Εθνική Τράπεζα)

Άφησαν τα ραβασάκια αυτή τη φορά και επιχείρησαν ηλεκτρονικά την προεπιλογή ερωτήσεων... διατί να τον κρύψομεν άλλωστε...

Κατ. Μπρ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις