Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
13.6°C19.0°C
3 BF 65%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.6°C17.2°C
2 BF 81%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.0°C19.8°C
1 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.1°C17.7°C
0 BF 78%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.9°C14.9°C
2 BF 94%
Τι είπες τώρα;
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι είπες τώρα;

Ήταν που θα κατέβαζε «ανεξάρτητους» και όχι κομματικούς υποψηφίους στις αυτοδιοικητικές ο Κυριάκος και πάει σε έναν - έναν... να τον παρουσιάσει.

Του πήρε κάποια χρόνια, αλλά τουλάχιστον παραδέχθηκε ότι οι συριζομαδούροι είναι η πιο σταθερή κυβέρνηση. «Τέσσερα χρόνια έχουν να γίνουν εκλογές» είπε. Ακόμα θα απορεί πώς κράτησε τόσο πολύ μια «παρένθεση».

Αγάλματα μπροστά στη Μαρία Σπυράκη οι δημοσιογράφοι στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1. Ακόμα και το γέλιο παγωμένο ήταν...

«Το ΚΙΝ.ΑΛΛ. είναι το μόνο κόμμα που ανεβαίνει στις δημοσκοπήσεις» είπε ο κ. Καρανικόλας. Στα μαθήματα ρητορικής του Άδωνι σπούδασε αυτό το παιδί.

Πυροβολά με fake news από τα πάνελ... τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Κι αυτό το κακό, όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι. Ένα παρεάκι που στριφογυρίζει από κανάλι σε κανάλι σαν να παίζουν «μουσικές καρέκλες».

Κικίλιας, Άδωνις, Γρηγοράκος, Καρανικόλας, Λοβέρδος, Γκιουλέκας... Άντε και κανένας Κωστάκης Καραμανλής.

Του είπαν να ανεβάσει κι αυτός τους τόνους ένεκα εκλογών: «Παλαβή Αριστερά» είπε και ο μαέστρος ύφους της Ν.Δ. Άδωνις έσκασε στα γέλια.

«Οι διαφορές ύφους δεν συνιστούν διαφορές πολιτικής» είπε η κ. Σπυράκη για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις - και εμάς.

Οι διαφορές όμως για τη στήριξη Παυλόπουλου, και πάλι ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Οι διαφορές στον «πήχη» των εκλογών; Οι διαφορές για τους ακροδεξιούς σε επιτελικές θέσεις που ποτέ δεν θα έβαζε, όπως είπε ο κ. Μεϊμαράκης;

Ότι ο Αδωνις έχει στήσει ολόκληρο αφήγημα στην «ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς» στη χώρα και ο Κουμουτσάκος λέει ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο; Δεν είναι διαφορές πολιτικής αυτές;

Η μολοτοφολογία ξέπλυνε την παιδεραστία και η κ. Ασημακοπούλου εμφανίστηκε στον ΣΚΑΪ να μας πει πόσο απαράδεκτη ήταν η δήλωση Κυρίτση. Από «λάθη» ξέρει εκείνη, από συγγνώμη δεν ξέρει.

«Θα ασχοληθούμε με όλα τα ζητήματα... με τον κ. Κυρίτση», δημοσιογράφος το πρωί στην ΕΡΤ1.

«Η Ν.Δ. είναι από την Άκρα Δεξιά έως το Κέντρο» είπε ο Κουμουτσάκος και καταδίκασε μετά βδελυγμίας την ακροδεξιά επίθεση στη Νέα Ζηλανδία.

Καταδικάστε ελεύθερα.

Είναι... μακριά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL