Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Καμία απάντηση δεν έχει η Ν.Δ. για το "που θα βρει τα λεφτά" (Video)

«Συνολικά πόσο στοιχίζει το πρόγραμμα της Ν.Δ.;» ρώτησε ο δημοσιογράφος της ΑΥΓΗΣ, Γιάννης Αγουρίδης το πρωί στον ΑΝΤ1 την εκπρόσωπο της Ν.Δ., Ελ. Βόζενμπεργκ.

Η απάντηση της ήταν: «Είναι απόλυτα κοστολογημένο».

«Αν το μελετήσετε κάθε πρόνοια είναι απόλυτα κοστολογημένη» συνέχισε λέγοντας ότι «οι δημοσιονομικοί στόχοι μπορούν να επιτευχθούν με μείωση φόρων και ασφαλιστικών εισφορών’ χωρίς να εξηγήσει πως μπορεί να γίνει αυτό…

«5 δις και αυξάνεται στην τετραετία πολύ περισσότερο, λέει το επιτελείο της κυβέρνησης» επέμεινε ο κ. Αγουρίδης για να λάβει αντί απάντησης ότι «για να μπορεί να μας κατηγορεί θα έπρεπε να έχει πετύχει στόχους».

Η έξοδος από το πρόγραμμα, η μείωση της ανεργίας, η έξοδος στις αγορές δεν είναι αρκετοί στόχοι… που έχουν επιτευχθεί; Eπιπλέον το ότι δεν υπάρχει απάντηση για το κόστος του προγράμματος της Ν.Δ. επιβεβαιώνει ότι το 4ο μνημόνιο στο οποίο ομνύει, όλο και συχνότερα τελευταία, θα τα λύσει όλα αυτά...

Κατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η διπλή σημασία των ευρωεκλογών

Στο ερώτημα αν οι ευρωεκλογές έχουν ευρωπαϊκό ή εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα δεν υπάρχει καθαρή απάντηση. Όλες οι εκλογές έχουν εσωτερικό πολιτικό χαρακτήρα, πόσο μάλλον οι ευρωεκλογές, που διεξάγονται με απλή αναλογική σε ενιαία πανελλαδική περιφέρεια.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο