Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τον είπαν υποκριτή και θίχτηκε

Ο κ. Τζιτζικώστας βγήκε χθες να απαντήσει στα περί υποκρισίας γύρω από το “Μακεδονικό” που ανέφερε ο πρωθυπουργός μιλώντας στον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος. Είπε διάφορα για την κρίση των...

Ο κ. Τζιτζικώστας βγήκε χθες να απαντήσει στα περί υποκρισίας γύρω από το “Μακεδονικό” που ανέφερε ο πρωθυπουργός μιλώντας στον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος. Είπε διάφορα για την κρίση των Ελλήνων πολιτών, ζήτησε δημοψήφισμα για τη συμφωνία των Πρεσπών, είπε και μια εξυπνάδα για γραβάτες, αλλά απέφυγε να απαντήσει επί της ουσίας. Ότι, δηλαδή, ως στέλεχος της Ν.Δ. υλοποιούσε τη γραμμή που διαμορφώθηκε από τον Κώστα Καραμανλή το 2008 και μόλις πρόσφατα, για προφανείς λόγους, το ξαναγύρισε στον ανένδοτο μακεδονικό αγώνα.

Το περίεργο πάντως είναι ότι στη δήλωσή του ο κ. Τζιτιζικώστας κάνει επικλήσεις στη δημοκρατία την ίδια στιγμή που πρωτοστατεί, μαζί με ακροδεξιούς κύκλους της Θεσσαλονίκης, στη διοργάνωση εκδηλώσεων πολιτικού μίσους και εκφοβισμού, με πρωτοφανή αντιπολιτικά και αντιδημοκρατικά συνθήματα και καθημερινά επεισόδια φασιστικής βίας. Ούτε μισή λέξη αποδοκιμασίας και καταδίκης δεν έχει βγει από τα χείλη του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος κατά τα άλλα διακηρύσσει τις δημοκρατικές του ευαισθησίες.

Αλλά θίχτηκε που τον είπαν υποκριτή.

 

 

 

 

 

 

Α.ΤΣΕΚ.

Δείτε όλα τα σχόλια