Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.6°C18.2°C
4 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.6°C
1 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
14.0°C14.0°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.3°C17.8°C
3 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
10 °C
9.9°C11.8°C
0 BF 87%
Κ. Ζαχαριάδης: Δεν θα λέτε στον ΣΥΡΙΖΑ για «χωροφυλακίστικες μεθόδους» (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κ. Ζαχαριάδης: Δεν θα λέτε στον ΣΥΡΙΖΑ για «χωροφυλακίστικες μεθόδους» (Video)

Άμεση ήταν η αντίδραση του διευθυντή της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη στο πολιτικά ατόπημα του κ. Κουτσούκου που νοιώθοντας μάλλον «άβολα» με το ότι συμπίπτουν οι θέσεις της ΔΗΣΥ με τον ΣΥΡΙΖΑ στο "Μακεδονικό" επέλεξε να επιτεθεί προς χάριν εντυπωσιασμού στο ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρη Παπαδημούλη για «χωροφυλακίστικες μεθόδους» αναπαράγοντας τον βουλευτή τον ΑΝΕΛ,  Δ. Καμμένο.

«Δεν θα λέτε σε εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ και ιστορικά στελέχη της Αριστεράς για χωροφυλακίστικες μεθόδους» είπε ο κ. Ζαχαριάδης το πρωί στον ΑΝΤ1 συστήνοντας στον κ. Κουτσούκο να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους διότι ο κ. Παπαδημούλης εκτός των άλλων είναι αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και εκπροσωπεί τη χώρα. Ωστόσο ο κ. Κουτσούκος επέμεινε να μιλάει για "φακέλωμα". 

"Χυδαία σπέκουλα" είχε χαρακτηρίσει η επρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του Δημήτρη Παπαδημούλη όπου σε χθεσινή ανάρτησή της στο facebook σημειώνε μεταξύ άλλων: «Όποιος έχει στοιχειώδη εμπειρία γνωρίζει ότι τα κόμματα και οι ευρωβουλευτές πάντα έστελναν τέτοια κείμενα. Εμείς πάλι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η λάσπη απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και στα στελέχη του δεν πρόκειται να σταματήσει. Θα συνεχιστεί με ακόμα μεγαλύτερη ένταση το επόμενο διάστημα και θα γυρίσει μπούμερανγκ στους εμπνευστές της».

Kατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL