Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.6°C22.5°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C21.4°C
3 BF 43%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C21.5°C
3 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.2°C
5 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.9°C20.7°C
0 BF 34%
Ποια είναι η πρόταση της Ν.Δ. για το ασφαλιστικό; Μ. Λαζαρίδης: "εκλογές"! (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ποια είναι η πρόταση της Ν.Δ. για το ασφαλιστικό; Μ. Λαζαρίδης: "εκλογές"! (Video)

https://www.youtube.com/embed/q_amJ1YeeNQ

Στο τυπικό μιας συνέντευξης είθισται οι δημοσιογράφοι να θέτουν ερωτήματα και τα πολιτικά πρόσωπα να απαντούν. Ποιο συμπέρασμα όμως βγάζουν οι πολίτες, όταν τα πολιτικά πρόσωπα όχι απλά, αποφεύγουν, αλλά προσποιούνται ότι δεν άκουσαν καν την ερώτηση;

Σε συνέντευξή του το πρωί στο ΣΚΑΙ, ο διευθυντής του γραφείου τύπου της Ν.Δ. Μακάριος Λαζαρίδης,  κλήθηκε να απαντήσει σε δύο καίριες ερωτήσεις, η πρώτη αφορούσε τις ονομαστικές καταγγελίες του αν. υπουργού υγείας κ. Πολάκη για ρουσφετολογικές προσλήψεις επί κυβερνήσεως Ν.Δ., στο ΚΕΕΛΠΝΟ και η δεύτερη για το ασφαλιστικό.

Καμία απάντηση δεν υπήρξε για το ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ για το ασφαλιστικό, πέταξε τη μπάλα στο πάγιο αίτημα της Ν.Δ. για εκλογές και ας φαίνεται να έχει ρίξει κάπως, τους τόνους ο αρχηγός της Κ. Μητσοτάκης στο θέμα αυτό.

"Εκλογές" στα τυφλά… χωρίς καμία «άλλη απάντηση» και προτάσεις στα κρίσιμα ζητήματα της χώρας.

«Έχουμε πάρα πολύ καθαρές θέσεις από τη Θεσσαλονίκη» είπε μεταξύ άλλων ο διευθυντής του γραφείου τύπου της Ν.Δ.: «μείωση φόρων, μείωση δαπανών, καλύτερο και αποτελεσματικότερο δημόσιο που θα βοηθάει στο επιχειρείν, να έρθουν επενδύσεις» ήταν η απάντηση του κ. Λαζαρίδη όταν κάποτε γίνει κυβέρνηση η Ν.Δ.

Μείωση φόρων για τις επιχειρήσεις, μείωση δαπανών για το κοινωνικό κράτος, αποτελεσματικότερο δημόσιο με απολύσεις και επενδύσεις, όπως της Fraiport, δηλαδή. 

Όσο για τα μέτρα και τα αντίμετρα ο κ. Λαζαρίδης διέγραψε το πρόσφατο Eurogroup και τις δηλώσεις των ευρωπαίων αξιωματούχων μιλώντας για «κοροϊδία της κυβέρνησης».

Τέλος, δεν παρέλειψε να προϊδεάσει, ποια θα είναι η τύχη της κρατικής τηλεόρασης αν επανέλθει η Ν.Δ. στην εξουσία συνεχίζοντας την επίθεση στην ΕΡΤ επικεντρώνοντας κυρίως κατά της «διευθυντικής ομάδας που λειτουργεί ως Μαξίμου Νο2».

Ο κ. Λαζαρίδης μικροπολιτικά υπενθύμισε τις εξαγγελίες του Κ. Μητσοτάκη για «το τέλος της ΕΡΤ» που «θα πέσει στο μισό» παραλείποντας να πει ωστόσο, με τι πόρους θα διασφαλιστεί η λειτουργία της… Το μαύρο να επέλθει, φυσιολογικά και αναπόφευκτα.

Επιβεβαίωσε πλήρως την ΠΟΣΠΕΡΤ που σε χθεσινή ανακοίνωση της ανέφερε ότι «στο DNA της Ν.Δ. είναι το μαύρο στην ΕΡΤ». Όσο για το ανταποδοτικό τέλος της ΕΡΤ, σήμερα, η ΠΟΣΠΕΡΤ υπενθυμίζει στη Ν.Δ. ότι «παραμένει στα 3 ευρώ, όσο είχε επιβάλλει και η τότε κυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ για τη ΝΕΡΙΤ, παρόλο που το μέγεθός της ΕΡΤ είναι υπερπολλαπλάσιο της ΝΕΡΙΤ.

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL