Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.3°C18.0°C
3 BF 66%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
13.6°C16.7°C
1 BF 80%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C18.7°C
1 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.8°C17.1°C
2 BF 83%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.9°C13.5°C
0 BF 94%
Κ. Ζαχαριάδης σε Αδ. Γεωργιάδη: Στους τιμητές της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού ζητάμε τα ρέστα (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κ. Ζαχαριάδης σε Αδ. Γεωργιάδη: Στους τιμητές της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού ζητάμε τα ρέστα (Video)

https://www.youtube.com/embed/tfq8WRJcxrI

«Εσείς ποιος είστε ο κ. Γεωργιάδης της κοινωνικής ευαισθησίας που στενοχωριέστε, ή ο κ. Γεωργιάδης της μονομερούς ενέργειας;» ρώτησε ο κ. Ζαχαριάδης κατηγορώντας τη Ν.Δ. για υποκριτική κοινωνική ευαισθησία τη στιγμή που πριν 20 μέρες δεν ψήφισε στη Βουλή το επίδομα για τους συνταξιούχους.

«Εσείς που κάνετε σήμερα μικροπολιτική πριν 20 μέρες ψηφίσατε παρών στη Βουλή λέγοντας ότι ήταν μονομερή ενέργεια και ο επικεφαλής του ΕΛΚ κ. Μ. Βέμπερ μιλάει σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ με ένα τρόπο ιταμό, δεν ψηφίσατε το επίδομα στους συνταξιούχους.» είπε χαρακτηριστικά.

«Στους τιμητές της φτωχοποίησης, της εσωτερικής υποτίμησης και της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού όχι μόνο δεν θα πούμε ποτέ συγγνώμη αλλά τους ζητάμε και τα ρέστα» απάντησε κατηγορηματικά, στο κάλεσμα του κ. Γεωργιάδη να ζητήσει «συγγνώμη» η κυβέρνηση.

Υπενθύμισε επίσης ότι η κυβέρνηση θέσπισε θεσμικά από το 2015, την έννοια της κοινωνικής αλληλεγγύης και της υποστήριξης των αδύναμων πολιτών σημειώνοντας μεγάλη πρόοδο σε αυτή τη διαδικασία ενώ δίνει 700 εκ. ευρώ.

Όπως σημείωσε αυτά αποτελούν «δύσκολες πολιτικές που επιχειρούν σε καιρούς ακραίας φτώχειας την αναδιανομή» και δεν μπορεί να κατανοήσει η Ν.Δ. που και τότε το νομοσχέδιο για την κοινωνική αλληλεγγύη έλεγαν ότι είναι «μονομερή ενέργεια».

Συνέχισε ζητώντας «συγγνώμη που δεν έχουμε κάνει περισσότερα στον αντίποδα των πολιτικών που εφάρμοζε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. κ. Γεωργιάδης και οι συν αυτώ τόσα χρόνια» και πρόσθεσε «όχι υποταγή και αυτομαστίγωμα σε αυτούς οι οποίοι θέλουν να γυρίσουν στην κυβέρνηση με κάθε τρόπο για να πάρουν ρεβάνς».

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL