Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
12.5°C18.1°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.2°C15.5°C
1 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
1 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.8°C13.2°C
2 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
9.9°C11.9°C
0 BF 71%
Παίρνει πίσω η Δ. Μιχαηλίδου την προεκλογική εξαγγελία Μητσοτάκη: Όλα τα παιδιά σε παιδικούς σταθμούς (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Παίρνει πίσω η Δ. Μιχαηλίδου την προεκλογική εξαγγελία Μητσοτάκη: Όλα τα παιδιά σε παιδικούς σταθμούς (Video)

H προεκλογική εξαγγελία του πρωθυπουργού ήταν ότι όλα τα παιδιά θα πάνε στους παιδικούς σταθμούς κάτι που δεν έχανε ευκαιρία o Κυριάκος Μητσοτάκης να δεσμεύεται για την υλοποίησή της σε ομιλίες και συναντήσεις του με γονείς.

Σήμερα μετά από ένα χρόνο κυβέρνηση Ν.Δ. οι προεκλογικές εξαγγελίες αποδεικνύονται μία προς μία ότι δεν ήταν τίποτα άλλο από υποσχέσεις και ανούσια «λόγια του αέρα». Οι σχετικές αναφορές από το πρόγραμμα της Ν.Δ. διαφημίζονταν με αναρτήσεις και σε ενημερωτικούς ιστότοπους για γονείς στις 9 Ιουλίου του 2019.

Όταν αρχικά ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο της εκπομπής του ΑΝΤ1, αν θα πάνε όλα τα παιδιά φέτος στους παιδικούς σταθμούς απάντησε με πανηγυρικούς τόνους ότι θα πάνε 20% παραπάνω από τις προηγούμενες χρονιές.

Μετά από τις επανειλλημένες ερωτήσεις για την προεκλογική εξαγγελία του πρωθυπουργού ανέφερε:

«Η εξαγγελία του πρωθυπουργού είναι μια εξαγγελία η οποία όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί να υλοποιηθεί από τη μια μέρα στην άλλη. Ούτε ο πρωθυπουργός είπε ότι την επόμενη χρονιά της διακυβέρνησής μας θα πάνε όλα τα παιδιά στους παιδικούς σταθμούς όμως η προεκλογική δέσμευση του πρωθυπουργού και η δική μου ως υπεύθυνη του υπουργείου είναι ότι μέσα στην θητεία μας θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε πλήρως τη δέσμευση αυτή. Δεν καθυστερήσαμε καθόλου αυξήσαμε τον πρώτο χρόνο κατά 20% τους δικαιούχους του προγράμματος».

Περιμένουμε με αγωνία τα μίντια να καταγγείλουν τα ψέματα Μητσοτάκη και την πολιτική εκμετάλλευση των γονιών σε ένα τόσο σημαντικό κοινωνικό πρόβλημα.

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL