Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κρητικός ιερέας αποθεώθηκε στην ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία! (Video)

Με παρατεταμένο χειροκρότημα υποδέχθηκαν στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ τον παπά Γιάννη Βάθη, από τα Σελλιά Ρεθύμνου.

Η παρουσία ενός ιερωμένου ως μέλος της ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά της Προοδευτικής Συμμαχίας μπορεί να ξένισε πολλούς, ωστόσο ο παπά Γιάννης Βάθης είναι από τα πιο ενεργά μέλη του κόμματος και υποστηρικτές του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη.

Στην ομιλία του υπογράμμισε την ανάγκη «όχι μόνο ο Αλέξης Τσίπρας και είκοσι άτομα αλλά όλοι μας πρέπει να είμαστε μέσα στην κοινωνία κάθε μέρα, να μιλάμε με τον κόσμο, να ακούμε τα προβλήματα που φέρνει η κυβέρνηση της Δεξιάς».

O παπά Γιάννης Βάθης μίλησε για τα επιτεύγματα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο μέτωπο της οικονομικής πολιτικής και της κοινωνικής στήριξης.

Υπενθύμισε τη 13η σύνταξη «που μας έκοψε τώρα η κυβέρνηση», την αύξηση του κατώτατου μισθού, το μαξιλάρι ρευστότητας των 37 δις, κάνοντας σύγκριση με τη σημερινή κατάσταση και τις επιπτώσεις της επερχόμενης ύφεσης.

Ο παπά Γιάννης, ο οποίος είχε και κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα νωρίτερα, καταχειροκροτήθηκε από τα μέλη της ΚΕΑ.

Φωτογραφίες από επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Νομό Ρεθύμνης

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις