Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πάνος Σκουρλέτης από την Κόρινθο: Γινόμαστε όλο και περισσότεροι, όλο και πιο αισιόδοξοι

"Όπως και αλλού, έτσι και στην Κόρινθο, στην εκδήλωση με τα νέα και παλιά μέλη, τις φίλες και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν δύσκολο να χωρέσουμε στα μέχρι τώρα όρια και πλαίσια που έχουμε συνηθίσει. Γινόμαστε όλο και περισσότεροι, όλο και πιο αισιόδοξοι" έγραψε στο facebook ο Πάνος Σκουρλέτης

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Πάνος Σκουρλέτης για την ανοιχτή συγκέντρωση νέων και παλιών μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ στην Κόρινθο:

Όπως και αλλού, έτσι και στην Κόρινθο, στην εκδήλωση με τα νέα και παλιά μέλη, τις φίλες και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν δύσκολο να χωρέσουμε στα μέχρι τώρα όρια και πλαίσια που έχουμε συνηθίσει. Γινόμαστε όλο και περισσότεροι, όλο και πιο αισιόδοξοι.

Ένας νέος δρόμος περιμένει να τον χαράξουμε και να τον ακολουθήσουμε. Όσοι μας στηρίζουν μπορούν και πρέπει να βάλουν το αποτύπωμά τους στις πολιτικές διεργασίες, μέσα από ένα νέο υπόδειγμα ως προς την σχέση τους με την πολιτική και την οργανωμένη δράση. Με κύρια στοιχεία τη δημοκρατία, τη συνδιαμόρφωση θέσεων και τον εμπλουτισμό τους, τη συλλογική προσπάθεια.

Είμαστε σε θέση να αποτιμήσουμε δημιουργικά τη διαδρομή μας, είμαστε έτοιμοι για μια νέα προγραμματική πρόταση που θα εκφράζει τον κόσμο της Αριστεράς και ευρύτερα τον προοδευτικό κόσμο της χώρας, είμαστε απέναντι στη νεοφιλελεύθερη πρόταση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Για την αναγκαία μαζικοποίηση του κόμματός μας, την ισχυροποίηση της παρουσίας του στα εργατικά συνδικάτα και τους μαζικούς φορείς.

Για να γίνουμε ο πολιτικός πολλαπλασιαστής της πρότασής μας για την κοινωνία, για τα δικαιώματα, την οικονομία και την αλληλεγγύη. Η οποία θα σπάσει τα τείχη της απομόνωσης που προσπαθούν να ορθώσουν γύρω μας οι πολιτικοί εκφραστές της κρίσης, των μνημονίων και των οικονομικά ισχυρών.

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Επιτελικό ξέπλυμα

Όσο θορυβώδης είναι η κυβέρνηση στην «πάταξη της ανομίας» και την κλιμακούμενη αποχαλίνωση της αστυνομικής αυθαιρεσίας, άλλο τόσο διακριτική είναι όταν τακτοποιεί τις δουλίτσες της και όταν εξυπηρετεί τους κολλητούς της. Και πάντα έχει και μια ηθική δικαιολογία να επικαλεστεί.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο