Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.3°C23.1°C
4 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.6°C22.7°C
2 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.7°C25.0°C
4 BF 40%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.8°C23.2°C
4 BF 76%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.9°C22.4°C
0 BF 52%
Ε. Λέκκας: Τα Δασαρχεία χρονοτριβούν πάρα πολύ να δώσουν άδειες για αντιπλημμυρικά έργα (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ε. Λέκκας: Τα Δασαρχεία χρονοτριβούν πάρα πολύ να δώσουν άδειες για αντιπλημμυρικά έργα (Video)

Μεγάλο ασθενής αυτής της χώρας είναι η γραφειοκρατία δήλωσε ο καθηγητής Γεωλογίας, Ευ. Λέκκας απαντώντας στην ΕΡΤ σε ερώτηση για το τι θα μπορούσε να γίνει για να αποφευχθούν οι επιπτώσεις της χθεσινής πλημμύρας στη Μάνδρα Αττικής.https://www.youtube.com/embed/j3niYOFZz6s

Μάλιστα ανέφερε το παράδειγμα της αγοράς ενός πακέτου χαρτιού για το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η διαδικασία που απαιτείται διαρκεί ως και 7 μήνες. Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσοι μήνες χρειάζονται για ένα έργο που κοστίζει εκατομμύρια ανέφερε χαρακτηριστικά ο καθηγητής.

Σε έκτακτες ανάγκες θα πρέπει να υπάρχουν άλλες διαδικασίες τόνισε ο κ. Λέκκας. Για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων θα μπορούσαν να γίνουν παρεμβάσεις μέσα στο δάσος, αλλά για να κάνει κάποιος κάτι μέσα στο δάσος συναντά τον τοίχο που λέγεται Δασαρχείο. Τα Δασαρχεία καθυστερούν πάρα πολύ να δώσουν την άδεια για να προχωρήσουν αντιπλημμυρικά έργα. Συνεπώς υπάρχει τεράστιο πρόβλημα συντονισμού των υπηρεσιών και δεν αφήνουν τα έργα να προχωρήσουν γρήγορα.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL