Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C22.6°C
3 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.6°C20.5°C
3 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
24 °C
21.6°C28.2°C
3 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.5°C22.5°C
3 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
18 °C
17.9°C19.1°C
4 BF 59%
Μιχάλης Δημητρακόπουλος / Ο Γιάννης Καλλιάνος έστελνε γραπτά απειλητικά μηνύματα στον αγγειοχειρουργό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μιχάλης Δημητρακόπουλος / Ο Γιάννης Καλλιάνος έστελνε γραπτά απειλητικά μηνύματα στον αγγειοχειρουργό

Γιάννης Καλλιάνος
ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ/intimenews

«Δεν ζήτησα και ποτέ δε δέχθηκα φακελάκι» δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής που ήταν ο υπεύθυνος για τη φροντίδα του πατέρα του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου, απαντώντας στην καταγγελία μέσω του δικηγόρου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος δικηγόρος ιατρού, μιλώντας στον Alpha σημείωσε πως «επιχειρείται δολοφονία χαρακτήρος του εντολέα του».

«Το υποτιθέμενο φακελάκι είναι μία καταγγελία όψιμη, της τελευταίας στιγμής, ο υπουργός Υγείας είχε μιλήσει επανειλημμένως με τον συνάδελφό του βουλευτή και ουδέποτε είχε αναφέρει για φακελάκι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ρητά και κατηγορηματικά δηλώνω ότι ο εντολέας μου ποτέ δεν ζήτησε και ποτέ δε δέχθηκε φακελάκι, επιφυλάσσεται να κριθούν ενώπιον της δικαιοσύνης» τόνισε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Σε άλλο σημείο ο δικηγόρος του ιατρού είπε ότι τον εντολέα του διέπει «τεράστια λύπη και συντριβή για τις κατηγορίες αυτές».

«Στη συσκευή του γιατρού υπάρχουν απειλητικά μηνύματα, του Γιάννη Καλλιάνου, όπως ότι - θα του καταστρέψει την καριέρα» είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο  δικηγόρος του ιατρού εξήγησε πως «για να γίνει εισαγωγή στη ΜΕΘ υπάρχουν κανόνες και υπάρχουν διεθνή πρωτόκολλα, τα οποία κανένας δεν μπορεί να παραβιάσει».

«Η διασωλήνωση δεν είναι πανάκεια» και πρόσθεσε ότι για το συγκεκριμένο περιστατικό «υπήρχε σύσταση αφαίρεσης του δάχτυλου που σάπιζε, ένα χρόνο πριν από μεγάλο νοσοκομείο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL