Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Βολεϊ: Δικαιώθηκε ο Χριστοφιδέλης μετά από έξι χρόνια!

Μετά από έξι ολόκληρα χρόνια ο πρώην βολεϊμπολίστας του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και τώρα της Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης, απαλλάχθηκε από την κατηγορία για φαρμακοδιέγερση μέσω της απαγορευμένης ουσίας «χοριακή γοναδοτροπίνη» το 2010...

Μετά από έξι ολόκληρα χρόνια ο πρώην βολεϊμπολίστας του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και τώρα της Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης, απαλλάχθηκε από την κατηγορία για φαρμακοδιέγερση μέσω της απαγορευμένης ουσίας «χοριακή γοναδοτροπίνη» το 2010, καθώς, σύμφωνα και με την WADA, τα υψηλά επίπεδα της ορμόνης που ανιχνεύτηκαν σε δείγματα του αθλητή οφείλονταν σε παθολογικά αίτια.

Ο Χριστοφιδέλης επέμεινε εξαρχής ότι το αποτέλεσμα του αντιντόπινγκ κοντρόλ στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στις 23 Μαρτίου 2010 είχε την αιτία του στην κληρονομικότητα. Αφού του επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού ενός έτους από κάθε αγωνιστική δράση και πρόστιμο, ο βολεϊμπολίστας έχοντας τη βοήθεια του ΠΑΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Πετοσφαιριστών) έκανε έναν πολυετή δικαστικό αγώνα εντός και εκτός συνόρων και τελικά δικαιώθηκε! Η δικαίωση, βέβαια, είναι περισσότερο ηθική λόγω της απόδειξης της αθωότητάς του και από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τι μάθαμε από την υπόθεση Δημάκη

Η υπόθεση του Βασίλη Δημάκη έληξε τελικά με την ικανοποίηση του αιτήματός του. Και η κατάληξη της υπόθεσης δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός, που διεκδίκησε το δικαίωμα να μορφωθεί και να αναδείξει τις δεξιότητές του, παρότι φυλακισμένος, ταλαιπωρήθηκε άδικα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο