Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.6°C22.5°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C21.4°C
3 BF 43%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C21.5°C
3 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.2°C
5 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.9°C20.7°C
0 BF 34%
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ / Απαγόρευση μετεγγραφών στον Ολυμπιακό!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ / Απαγόρευση μετεγγραφών στον Ολυμπιακό!

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκονται οι αδελφοί Αγγελόπουλοι...

Προσωρινή απαγόρευση μετεγγραφών επέβαλε στον Ολυμπιακό η Ευρωλίγκα για καθυστερημένη καταβολή οφειλών της σε παίκτες, όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσής της η διοργανώτρια Αρχή του θεσμού. Να σημειωθεί ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης για κάποια ελληνική ομάδα και βέβαια η πρώτη από τον καιρό που οι αδελφοί Αγγελόπουλοι ανέλαβαν διοικητικά την ομάδα του Πειραιά.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρει:

"Η Επιτροπή Ελέγχου Διαχείρισης παραπέμπει τον Ολυμπιακό στην Οικονομική Επιτροπή για περαιτέρω παρακολούθηση της κατάστασης συμμόρφωσης του συλλόγου με τους Κανονισμούς Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και Fair Play (FSFPR).

Η διαδικασία άνοιξε με βάση τη φερόμενη ως παράβαση ληξιπρόθεσμων οικονομικών υποχρεώσεων, παραλείποντας να δώσει πληροφορίες, και μη εκπλήρωση των συμφωνηθέντων Σχεδίων Συμμόρφωσης, σύμφωνα με τα Άρθρα 32α., δ. και ε. του Πειθαρχικού Κώδικα της Ευρωλίγκα. Η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής αναμένεται σε διάστημα 30 ημερών, όταν ολοκληρωθεί όλη η ανταλλαγή εγγράφων.

Από την Οικονομική Επιτροπή έχει επιβληθεί ένα προσωρινό μέτρο, το οποίο απαγορεύει στον Ολυμπιακό να αποκτήσει νέους παίκτες ή προπονητές μέχρι να εκδοθεί η απόφαση".

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ισχυρίζονται πως: "Δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο τιμωρηθήκαμε. Δεν έχουμε την παραμικρή οικονομική οφειλή προς οποιονδήποτε. Πέσαμε από τα σύννεφα με την απόφαση της Ευρωλίγκα. Ψάχνουμε κι εμείς να βρούμε για ποιο λόγο αποφασίστηκε κάτι τέτοιο".

Στην ίδια ενημέρωση της Ευρωλίγκα σημειώνεται πως πραγματοποιείται εξέταση και ορισμένων οικονομικών καταστάσεων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ από τον Απρίλιο του 2019, που έχει να κάνει με το αν τηρούνται όλες οι υποχρεώσεις στο πλαίσιο του FSFPR.

"Νοκ άουτ" ο Χαραλαμπόπουλος

"Όσκαρ ατυχίας" για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο που στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα τραυματίστηκε σοβαρά και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Μπασκόνια έδειξαν ρήξη συνδέσμων στην αριστερή ποδοκνημική.

Ο νεαρός άσος χτύπησε σε ανύποπτη στιγμή σε μια προσπάθειά του με κλέψιμο στον χώρο του κέντρου στις αρχές της τέταρτης περιόδου και αμέσως βγήκε εκτός αγώνα. Αρχικά φάνηκε ότι είχε πάθει διάστρεμμα, αλλά ο τραυματισμός τελικά αποδείχθηκε πιο σοβαρός και χθες υποβλήθηκε και σε επέμβαση.

* Για την Ευρωλίγκα: Φενέρμπαχτσε - Ζενίτ 90-72, Αρμάνι Μιλάνο - Μπάγερν Μονάχου 79-78.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL