Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους / «Κυρία μου, το περιπολικό δεν είναι ταξί» - Η κυνική απάντηση της ΕΛΑΣ (ηχητικό)

Γυναικοκτονία στους Αγ. Αναργύρους / «Κυρία μου, το περιπολικό δεν είναι ταξί» - Η κυνική απάντηση της ΕΛΑΣ (ηχητικό)

Η γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα, σοκάρει και ταυτόχρονα προκαλεί αγανάκτηση και οργή για τις αναρίθμητες  παραλείψεις της αστυνομίας.

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τη γυναικοκτονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους, έξω μάλιστα από το Αστυνομικό Τμήμα όπου είχε πάει για να ζητήσει βοήθεια, αποκαλύπτουν την τρομακτική διάσταση των λαθών και της αδιαφορίας των αρχών.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, από χτες η Ελληνική Αστυνομία που έχει ακούσει το ηχητικό του άτυχου θύματος με τον τηλεφωνητή του 100, έχει πληροφορηθεί ότι, όταν η κοπέλα ζητάει περιπολικό για να τη συνοδεύσει μέχρι το σπίτι της, ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης, δίνει την εξοργιστική απάντηση: «Κυρία μου, το περιπολικό δεν είναι ταξί».

Η 28χρονη δευτερόλεπτα αργότερα δέχτηκε την επίθεση του 39χρονου πρώην συντρόφου της πέφτοντας νεκρή, με τον αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας να τα ακούει αυτά ζωντανά.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που πολίτης αντιμετωπίζει θέμα ασφάλειας ή άλλου προβλήματος υγείας η ΕΛΑΣ υποχρεούται να συνοδεύεται με περιπολικό.