Άρης Πορτοσάλτε / Κι άλλος «λαγός» κάλεσε το Μαξίμου να προχωρήσει σε απολύσεις εργαζομένων

Άρης Πορτοσάλτε / Κι άλλος «λαγός» κάλεσε το Μαξίμου να προχωρήσει σε απολύσεις εργαζομένων

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, από την προσπάθεια του Μαξίμου να ρίξει τους τόνους μετά  τις δηλώσεις της Δόμνας Μιχαηλίδου για απολύσεις εργαζομένων

Αν και η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικών Υποθέσεων υποχρεώθηκε από το Μαξίμου να προβεί σε  «διορθωτική δήλωση», ο Άρης Πορτοσάλτε ενοχλήθηκε σφόδρα από την ατολμία του Μαξίμου.

Υπερασπιζόμενος την «μαρτυριάρα» υφυπουργό είπε ότι πρέπει να υπάρχουν κυρώσεις και δεν μπορεί η κυβέρνηση να είναι συνέχεια με τις δημοσκοπήσεις στο χέρι, υπονοώντας ότι το Μαξίμου λαμβάνει ή δεν λαμβάνει αποφάσεις με βάση τη δυσαρέσκεια των πολιτών που καταγράφεται στις έρευνες.

Αυτό πάντως που άφησε ενεούς τους τηλεθεατές ήταν η άγνοια του Άρη Πορτοσάλτε ότι όσοι εργαζόμενοι θα βγαίνουν σε αναστολή εργασίας εάν αρνηθούν να εμβολιαστούν, δεν θα πληρώνονται.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, εξανέστη λέγοντας ότι δεν μπορεί να είναι σε αναστολή οι εργαζόμενοι μέχρι να δύσει ο ήλιος και ότι πρέπει να υπάρχουν κυρώσεις.

Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής του επεσήμαναν ότι όσοι εργαζόμενοι θα βγαίνουν σε αναστολή δεν θα πληρώνονται, προκαλώντας την έκπληξη του Άρη Πορτοσάλτε.