Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.2°C21.9°C
2 BF 74%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.6°C20.6°C
1 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
24 °C
19.9°C24.8°C
4 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
21.8°C25.5°C
3 BF 73%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.9°C18.5°C
2 BF 88%
Κέρκυρα - Ατύχημα με μπότη / «Ήταν μια απροσεξία – Είναι ασήμαντο περιστατικό» λέει ο δήμαρχος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κέρκυρα - Ατύχημα με μπότη / «Ήταν μια απροσεξία – Είναι ασήμαντο περιστατικό» λέει ο δήμαρχος

Πρώτη Ανάσταση στη Κέρκυρα. Μεγάλο Σάββατο 4 Μαϊου 2024
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Για «απροσεξία» έκανε λόγο ο δήμαρχος Κέρκυρας, Στέφανος Πουλημένος, σχολιάζοντας το σοκαριστικό ατύχημα που σημειώθηκε κατά την πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα, κατά τη διάρκεια του εθίμου των Μπότηδων, που είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό κοπέλας και τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Δράστης ήταν ο ένας από τους δύο αντιδημάρχους και η στάμνα ερρίφθη από το Δημαρχείο της πόλης. Και οι δυο δεν τοποθετήθηκαν για το γεγονός παρόλο που καλέστηκαν από δημοσιογράφους. Το ατύχημα όμως σχολιάστηκε από τον Δήμαρχο Κέρκυρας, Στέφανος Πουλημένος ο οποίος μίλησε στο Open το πρωί της Κυριακής του Πάσχα και ανέφερε τα εξής:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ευτυχώς δεν είναι τίποτα σημαντικό, είναι πολύ ελαφρά και έφυγε, δεν έμεινε στο νοσοκομείο. Στα εξωτερικά ιατρεία πήγε και έφυγε για το σπίτι της. Ήταν μια απροσεξία. Η μεγάλη μας προσπάθεια να πείσουμε τον κόσμο να είναι προσεκτικός, να αποφύγει τα σημεία που πέφτουν οι στάμνες.

Δυστυχώς, εκεί υπήρξε μια αμέλεια, μια απροσεξία που οδήγησε σε αυτό το περιστατικό. Μπορεί να χρειάζεται και μια παρατηρητικότητα από αυτούς που ρίχνουν τις στάμνες. Το θέμα έχει λήξει. Είναι ασήμαντο, είναι από αυτά που συμβαίνουν, είναι συνηθισμένα με τόσες χιλιάδες κόσμο που έχουμε στην Κέρκυρα. Με τόση εξάπλωση του εθίμου είναι πιθανό να συμβεί ένα τέτοιο περιστατικό», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Πουλημένος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL