Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
12.8°C18.4°C
3 BF 68%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
14.0°C14.7°C
1 BF 72%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.4°C
5 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
15.8°C17.7°C
1 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.7°C15.9°C
0 BF 72%
Δολοφονία Καραϊβάζ / «Χαμηλά στην πυραμίδα των εκτελεστών οι δύο συλληφθέντες»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δολοφονία Καραϊβάζ / «Χαμηλά στην πυραμίδα των εκτελεστών οι δύο συλληφθέντες»

Αστυνομία έξω από το σπίτι του Γιώργου Καραϊβάζ
INTIME/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΜΑΡΟΣ

Την εκτίμηση ότι ο 40χρονος και ο 48χρονος αδερφός του, που συνελήφθησαν από τις αρχές αναφορικά με τη δολοφονία του Γιώργου Κραϊβάζ πριν από δύο χρόνια έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, «βρίσκονται χαμηλά στην πυραμίδα» του σχεδίου εκτέλεσης, εκφράζει η δικηγόρος της μητέρας και της αδερφής του δημοσιογράφου Ρόη Παυλέα.

Η ίδια μιλώντας στο ieidiseis.gr αναφέρει ότι δύο συλλήψεις δεν είναι σημαίνουν και εξιχνίαση της υπόθεσης, ζητώντας από τις αρχές να φτάσουν την έρευνα μέχρι τους που ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας.

«Ο ανακριτής έχει στα χέρια του τη δικογραφία, μπορεί να καλέσει υπόπτους, μπορεί να τους ανακρίνει, μπορεί να καταστήσει κατηγορούμενα και άλλα άτομα που πιθανότατα θα εξεταστούν. Πρόκειται για μία ογκώδη δικογραφία μέσα σε αρκετές κούτες, που είναι ακόμα στο στάδιο της διερεύνησης. Θα δούμε εάν υπάρξουν και άλλοι ύποπτοι» δήλωσε η κα Παυλέα.

Η ίδια εξέφρασε την πεποίθηση ότι «θα υπάρξουν και άλλοι κατηγορούμενοι και πιθανόν να έχουμε και νέες συλλήψεις.» και πρόσθεσε ότι «η λογική λέει ότι η εξιχνίαση της δολοφονίας του αείμνηστου Καραϊβάζ δεν τελειώνει και δεν εξιχνιάζεται με τις δύο αυτές συλλήψεις».

«Είναι σίγουρο ότι υπάρχει μία πυραμίδα εκτελεστών, δολοφόνων, ηθικών αυτουργών. Η εκτίμησή μου είναι ότι οι δύο συλληφθέντες είναι χαμηλά στην πυραμίδα αυτή. Δεν μπορεί αυτοί οι δύο να ξύπνησαν ένα πρωί και να είπαν θα σκοτώσουμε το Γιώργο. Σιγά σιγά πρέπει να φτάσουμε ψηλά στην πυραμίδα», τόνισε η δικηγόρος της της μητέρας και της αδερφής του δημοσιογράφου.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο συλληφθέντες 40 και 48 ετών απολογήθηκαν την Τετάρτη ενώπιον του ανακριτή για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία, μετά το ένταλμα σύλληψης που τους φέρνει ενώπιον των δικαστικών αρχών ως δράστες της μαφιόζικης επιχείρησης που οργανώθηκε για τη δολοφονία του Γ. Καραϊβάζ.

Ο 40χρονος κατηγορούμενος δηλώνοντας αθώος τονίζει ότι «οι δολοφόνοι του κ. Καραϊβάζ θα μείνουν ελεύθεροι και θα μπουν δύο αθώοι με οικογένειες, στη φυλακή. Εγώ θα αποδείξω ότι δεν υπάρχω πουθενά, σαν οντότητα και σαν τίποτα στις δικογραφίες. Ο κόσμος θα τις διαβάσει, θα την ανεβάσω τη δικογραφία μου, να τη διαβάσει όλος ο κόσμος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL