Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τα εκλογικά περίπτερα στον Δήμο Αθηναίων

Σύμφωνα με την απόφαση του δήμου Αθηναίων, τα εκλογικά περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετούνται όλα στην πλατεία Συντάγματος. Εκεί θα συναντήσει κάποιος το εκλογικό περίπτερο της "Δύναμης Ζωής" με τη Ρ. Δούρου και της "Ανοιχτής Πόλης" με τον Ν. Ηλιόπουλο.

Η Ν.Δ. θα τοποθετήσει το περίπτερό της στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπως και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γ. Πατούλης, ενώ ο Κ. Μπακογιάννης ζήτησε και έλαβε χώρο στην Πλατεία Κολοκοτρώνη, μπροστά από την Παλιά Βουλή. Ο Π. Γερουλάνος πήρε θέση περιπτέρου στην πάνω πλευρά της πλατείας Συντάγματος, επί της οδού Όθωνος. Το ΚΙΝ.ΑΛΛ. θα έχει περίπτερο στην πλατεία Κοραή, όπως και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γ. Σγουρός. Το ΚΚΕ, όπως και οι υποψήφιοί του για την Περιφέρεια Αττικής Γ. Πρωτούλης και για τον Δήμο Αθηναίων Ν. Σοφιανός θα είναι στην πλατεία Ομόνοιας.

Επίσης, οι ΑΝ.ΕΛΛ. θα έχουν περίπτερο στη Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου, η Ένωση Κεντρώων στην οδό Νίκης, το Ποτάμι στην πλατεία Αγ. Ειρήνης, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Εθνική Βιβλιοθήκη και η Λαϊκή Ενότητα στην πλατεία Γρηγορίου του Ε'.

Δείτε όλα τα σχόλια