Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
9.6°C16.5°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
9.2°C14.0°C
1 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
11.0°C13.2°C
2 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.8°C12.7°C
3 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
7 °C
6.9°C10.1°C
0 BF 100%
Νίκος Μπελαβίλας: / Νίκος Μπελαβίλας: Στόχος το ΣΕΦ να γίνει μεγάλος αθλητικός πόλος στον Πειραιά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νίκος Μπελαβίλας: / Νίκος Μπελαβίλας: Στόχος το ΣΕΦ να γίνει μεγάλος αθλητικός πόλος στον Πειραιά

Την επαναχρησιμοποίηση οικοπέδων του περιβάλλοντος χώρου στου γηπέδου Καραϊσκάκη στον Πειραιά προτάσσει ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας υπογραμμίζοντας ότι για την περιοχή αποτελεί επιδίωξη οι δημότες να έχουν πρόσβαση στον στίβο.

“Σχεδιάζουμε το σενάριο του μεγάλου αθλητικού πόλου του Φαλήρου. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) είναι το κύριο τμήμα του, το δεύτερο τμήμα είναι το Καραϊσκάκη, το οποίο θα συνεχίσει να είναι το μεγάλο ποδοσφαιρικό γήπεδο, και το τρίτο είναι αυτό το οποίο διεκδικούμε, δηλαδή η επανάχρηση των οικοπέδων του περιβάλλοντος χώρου του Καραϊσκάκη για τον στίβο” είπε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στον χώρο ο Ν. Μπελαβίλας συνοδευόμενος από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Χρ. Φωτιάδη και Δ. Γκερλέ, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΣΕΦ Ν. Λύτρα

“Στόχος, πέραν όλων των άλλων, είναι να μπορέσουμε να δώσουμε στον Πειραιά αυτό που του λείπει, πρόσβαση στον στίβο” τόνισε ο Ν. Μπελαβίλας προσθέτοντας: “Σε αυτό θα ήταν σπουδαίο αν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και χώροι του ΣΕΦ. Αυτά ακριβώς συζητήσαμε με τη διοίκηση του ΣΕΦ. Το ίδιο συζητήσαμε και με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη πριν από δεκαπέντε ημέρες”.

Με το πέρας της επίσκεψής του ο Ν. Μπελαβίλας, αφού χαρακτήρισε “σπουδαίο” το έργο που έχει γίνει στο ΣΕΦ, τόνισε: “Βρήκα έναν χώρο εντελώς αλλαγμένο, σε σχέση με τον ερειπιώνα με τον οποίο είχα έρθει αντιμέτωπος πριν από μερικά χρόνια και εύχομαι να συνεχίσετε στην ίδια κατεύθυνση. Έχει αξία και ως χώρος αθλητισμού, αλλά και ως χώρος υψηλού πρασίνου”.

Τέλος, ενημερώθηκε ότι η Τοπική Μονάδα Υγείας του Πειραιά θα βρει επιτέλους στέγη σε τέσσερις χώρους που παραχωρεί το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να καλύπτονται οι ανάγκες για πρωτοβάθμια υγεία του Πειραιά και του Νέου Φαλήρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL