Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.2°C19.3°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.0°C17.6°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.4°C16.6°C
3 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.9°C16.8°C
3 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.2°C
3 BF 62%
Επιλογές τηλεόρασης εβδομάδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιλογές τηλεόρασης εβδομάδας

FRANCES HA

ΠΕΜΠΤΗ ΕΡΤ3 23.00

FRANCES HA

Ασπρόμαυρη κομεντί, παραγωγής 2012. Ανεξάρτητο αμερικάνικο σινεμά, απάντηση στη γαλλίδα Αμελί, από τον Νόα Μπάουμπακ (2012), ο οποίος ακολουθεί την «ανώριμη» ηρωίδα του να ζει την ελευθερία και τον αυθορμητισμό του σήμερα χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες. Και οι συνέπειες δεν την αγγίζουν, καθώς παραμένει αδέξια ευτυχισμένη, κυνηγώντας τα όνειρά της με αφοπλιστική αισιοδοξία. Η Φράνσις είναι 27 χρόνων, ζει στη Νέα Υόρκη και δεν φαίνεται να τα έχει καταφέρει τόσο καλά. Όταν η συγκάτοικος και καλύτερή της φίλη την εγκαταλείπει για ένα καλύτερο διαμέρισμα, βρίσκεται χωρίς σπίτι. Με χάλια οικονομικά και χωρίς σταθερή δουλειά, καθώς, παρά την αγάπη της για τον χορό, δεν φαίνεται να έχει μέλλον ως χορεύτρια, η Φράνσις δεν το βάζει κάτω και ψάχνει παράλληλα να βρει και το ταίρι της μέσα από φιλίες και παρέες. Εξαιρετική στον ρόλο της η Γκρέτα Γκέρουιν, βαθιά ανθρώπινη και σύγχρονη, αποτυπώνει την απάθεια της γενιάς των χίπστερ. Παίζουν ακόμη οι Μίκι Σάμνερ, Μάικλ Έσπερ, Άνταμ Ντράιβερ.

ΚΥΡΙΑΚΗ STAR 17.40

BROOKLYN

Ρομαντικό δράμα βρετανικής, καναδικής, βελγικής, ιρλανδικής, αμερικανικής συμπαραγωγής 2015. Παίζουν οι Σαουάρς Ρόναν, Ντόνμαλ Γκλίσον, Έμορι Κοέν, σε σκηνοθεσία Τζον Κρόουλι. Στα 1950, η νεαρή Έιλις εγκαταλείπει την Ιρλανδία για ένα καλύτερο μέλλον στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Γρήγορα βρίσκει δουλειά, αλλά και τον έρωτα στο πρόσωπο του Ιταλοαμερικανού Τόνι. Όταν μια οικογενειακή τραγωδία την αναγκάζει να επιστρέψει στην Ιρλανδία, η Έιλις βρίσκεται και πάλι στην παλιά της ζωή και σε ένα μεγάλο δίλημμα.

ΔΕΥΤΕΡΑ STAR 01.45

ΑΟΡΑΤΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Πολιτικό θρίλερ, γαλλογερμανικής συμπαραγωγής 2010, σε σκηνοθεσία Ρομάν Πολάνσκι. Παίζουν οι Πιρς Μπρόσναν, Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, Κιμ Κατράλ, Ολίβια Γουίλιαμς. Πρώην Βρετανός πρωθυπουργός γράφει την αυτοβιογραφία του σε ένα απομονωμένο νησί, μέσα στον χειμώνα. Όταν ο σύμβουλός του πεθαίνει, ένας συγγραφέας αποστέλλεται στο νησί για να τον βοηθήσει να ολοκληρώσει το βιβλίο του. Ο "ανώνυμος" συγγραφέας εισέρχεται σε έναν νέο κόσμο και παρασύρεται στη δίνη μιας σεξουαλικής, πολιτικής και λογοτεχνικής ίντριγκας.

ΤΡΙΤΗ EPSILON 22.00

IN TIME

Ταινία φαντασίας, παραγωγής 2011, με τους Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Αμάντα Σέιφριντ, Κίλιαν Μέρφι. Σε μια κοινωνία του μέλλοντος κανείς δεν γερνά πέρα από τα 25. Όμως ζουν μόνο όσοι έχουν τον τρόπο να αγοράσουν τον επιπλέον χρόνο τους, πράγμα που τους κάνει πρακτικά αθάνατους. Ο Γουίλ Σάλας, από τις φτωχογειτονιές, βρίσκεται να κατηγορείται για έναν φόνο και γίνεται φυγάς μαζί με μια όμηρο.

ΤΡΙΤΗ STAR 01.45

FROST / NIXON: Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Βιογραφικό δράμα αμερικανικής, βρετανικής, γαλλικής συμπαραγωγής 2008, που βασίζεται στη συνέντευξη, που εξασφάλισε ο δημοσιογράφος Ντέιβιντ Φροστ από τον πρόεδρο Νίξον το καλοκαίρι του 1977, όταν ο αποφάσισε να «σπάσει» την πολυετή σιωπή του. Στην ιστορική αναμέτρηση, που άλλαξε τα όρια δημοσιογραφίας και πολιτικής, παραδέχτηκε την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ. Παίζουν οι Φρανκ Λανγκέλα, Μάικλ Σιν, Κέβιν Μπέικον, Σαμ Ρόκγουελ, Όλιβερ Πλατ.

ΣABBATO 20 ALPHA 23.00

ΟΙ ΑΘΙΚΤΟΙ

Κωμωδία γαλλικής παραγωγής 2011, σε σκηνοθεσία Ερίκ Τολεντανό, Ολιβιέ Νακάς. Παίζουν οι Φρανσουά Κλουζέ, Ομάρ Σι. Ο Φιλίπ, πάμπλουτος αριστοκράτης, έχει μείνει καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι έπειτα από ατύχημα με αλεξίπτωτο. Επιλέγει για βοηθό στην καθημερινότητά του τον Ντρις, έναν πρόσφατα αποφυλακισμένο μαύρο νεαρό από τις φτωχογειτονιές των προαστίων του Παρισιού. Δύο διαφορετικοί κόσμοι συναντιούνται, μια δυνατή φιλία γεννιέται, χαρίζοντας γέλιο αλλά και γνήσια συγκίνηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL