Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Διευκρινίσεις για τη φόρμα αίτησης που αφορά τις επιχορηγήσεις στο θέατρο και στο χορό

Σχετικά με την ανάρτηση των προκηρύξεων για τις επιχορηγήσεις θεάτρου και χορού δίνει το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού

Απάντηση στα ερωτήματα που προέκυψαν από τους ενδιαφερόμενους σχετικά με την ανάρτηση των προκηρύξεων για τις επιχορηγήσεις θεάτρου και χορού δίνει το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ειδικότερα στην αναρτημένη φόρμα της αίτησης για τις επιχορηγήσεις στο θέατρο και στο χορό που αφορούν την καλλιτεχνική περίοδο 2017-2018 (21/4, Δελτία Τύπου του ΥΠΠΟΑ) συμπεριλαμβάνεται υπεύθυνη δήλωση ότι το νομικό πρόσωπο δεν οφείλει χρήματα στο Δημόσιο ή σε τρίτους ούτε ασφαλιστικές εισφορές για τους μέχρι τώρα συνεργάτες του.

Μετά τις εύλογες ανησυχίες των ενδιαφερομένων το υπουργείο διευκρινίζει ότι το περιεχόμενο της δήλωσης διαμορφώνεται ως ακολούθως  “το νομικό πρόσωπο που εκπροσωπώ δεν οφείλει χρήματα στο Δημόσιο ή σε τρίτους , ούτε ασφαλιστικές εισφορές για τους μέχρι τώρα συνεργάτες του , ή ότι έχει προβεί σε ρύθμιση των σχετικών οφειλών του.”

Η παραπάνω διατύπωση έχει αντικαταστήσει ήδη την παλαιότερη στις σχετικές φόρμες που βρίσκονται στον κόμβο του ΥΠΠΟΑ

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Το επόμενο βήμα

Θα ξημερώσει μια άλλη μέρα στις 21 Αυγούστου για την Ελλάδα; Για την καθημερινότητα του καθενός από μας η πρώτη απάντηση είναι όχι. Ούτε θα βρει κάθε άνεργος δουλειά, ούτε θα πάψουμε να μετράμε αν...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο