Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εκδήλωση για τη νέα χρονιά από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Eurokinissi

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στις 17:30 στην αίθουσα του Βωμού

Στην εορταστική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στις 17:30 στην αίθουσα του Βωμού, προσκαλούν το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και η Εταιρεία των Φίλων του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η εκδήλωση αποτελεί αφορμή «για να συνομιλήσουμε με παλιούς και νέους φίλους, να παρουσιάσουμε το έργο του Μουσείου για τη χρονιά που πέρασε και να σκιαγραφήσουμε τις δράσεις που προγραμματίζει τόσο το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο όσο και η Εταιρεία των Φίλων για το 2018». 

Τέλος σημειώνεται ότι η εκδήλωση πλαισιώνεται με μουσικό πρόγραμμα από τον διακεκριμένο πιανίστα Άρη Γραικούση. Θα ακουστούν έργα του Frédéric Chopin από τα γνωστά και αγαπημένα Νυχτερινά, τις Πολωνέζες, καθώς και το Fantaisie-improptu. Θα ακολουθήσει κοπή πίτας στο Καφέ του μουσείου. 

Η εκδήλωση είχε αναβληθεί στις 15/1 λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τι μάθαμε από την υπόθεση Δημάκη

Η υπόθεση του Βασίλη Δημάκη έληξε τελικά με την ικανοποίηση του αιτήματός του. Και η κατάληξη της υπόθεσης δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός, που διεκδίκησε το δικαίωμα να μορφωθεί και να αναδείξει τις δεξιότητές του, παρότι φυλακισμένος, ταλαιπωρήθηκε άδικα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο