Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.1°C17.0°C
3 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.4°C13.8°C
2 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
10.4°C14.4°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
11.5°C14.1°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.9°C13.5°C
1 BF 75%
Νέα διαμαρτυρία των ανθρώπων του πολιτισμού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νέα διαμαρτυρία των ανθρώπων του πολιτισμού

Οι άνθρωποι του πολιτισμού βγαίνουν για ακόμα μία φορά στο δρόμο διαμαρτυρόμενοι για τα ανεπαρκή μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση αφήνοντάς τους εκτεθειμένους στην κρίση της πανδημίας.

Οι εργαζόμενοι του Πολιτισμού καλούν σήμερα σε συγκέντρωση  στις 7.30 το απόγευμα, στην Παλιά Βουλή, και στη συνέχεια σε πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία θα συμμετέχουν τα σωματεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος και το κίνημα των Support Art Workers.

Με την κινητοποίησή τους, αναδεικνύουν και πάλι την αγωνία των ανθρώπων του πολιτισμού για την επιβίωσή τους, αλλά και το μαχητικό σθένος τους απέναντι σε μια κυβερνητική πολιτική που απαξιώνει την καλλιτεχνική και πνευματική εργασία, τις διαφανείς διαδικασίες και την ισοτιμία.

Θυμίζουμε ότι στην προ ημερών σε επιστολή τους τόνιζαν ότι "η κυβέρνηση έχει αφήσει τους εργαζόμενους στον Πολιτισμό «εκτεθειμένους στους αγριότερους κανόνες της ελεύθερης αγοράς" κατηγορώντας το ΥΠΠΟ ότι »έχει αρνηθεί να θέσει ένα ρυθμιστικό πλαίσιο που θα απαγορεύει την απλήρωτη και ανασφάλιστη εργασία".

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL