Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Π.Σκουρολιάκος: Δεν ενδιαφέρει την κυβέρνηση το αύριο των εργαζομένων δημιουργών - καλλιτεχνών

Eurokinissi

Για «εμβαλωματικές αναγγελίες για τον χειμαζόμενο χώρο του Πολιτισμού», κάνει λόγο ο τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τις αναγγελίες της αρμόδιας υπουργού για τη στήριξη του Πολιτισμού

«Ο ένας μετά τον άλλον οι κυβερνητικοί παράγοντες επιδίδονται σε εμβαλωματικές αναγγελίες για τον χειμαζόμενο χώρο του Πολιτισμού, τους δημιουργούς και τους άλλους εργαζόμενους», τονίζει ο τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρολιάκος, απαντώντας στις εξαγγελίες της υπουργού Πολιτισμού.

Ο ίδιος προσθέτει ότι «μετά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο που χθες ανήγγειλε ένα εκκωφαντικό κενό, έρχεται σήμερα η κα υπουργός να μας σερβίρει "κούφια" λόγια. Παρατείνει τις καλλιτεχνικές περιόδους, μας λέει, για να μην χαθούν οι επιχορηγήσεις».

«Θα καλύψει δηλαδή τα έξοδα που έχουν ήδη γίνει Σπουδαία αναγγελία. Προσθέτει άλλο ένα εκατομμύριο, μας λέει, για τη θεατρική επιχορήγηση Που θα κατευθυνθούν αυτά τα χρήματα, όμως; Με ποια κριτήρια; Με ποιο σχέδιο για την επόμενη μέρα;», σχολιάζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, ο τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι «αυτό είναι το μέγα ζητούμενο για το οποίο η κυβέρνηση σιωπά. Δεν μιλάει για την επόμενη μέρα. Δεν έχει σχέδιο, γιατί δεν θέλει σχέδιο. Γιατί δεν την ενδιαφέρει το αύριο των εργαζομένων δημιουργών - καλλιτεχνών».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο