Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κ. Τσουκαλάς: Χωρίς περιουσιακά ή εισοδηματικά κριτήρια η ρύθμιση για τις 120 δόσεις

Η ρύθμιση αφορά το σύνολο των οφειλών για οποιαδήποτε οφειλή σε ασφαλιστικά ταμεία και η καινοτομία του νέου νόμου είναι ότι γίνεται επαναϋπολογισμός της οφειλής

Η ρύθμιση για τις έως και 120 δόσεις για οφειλές στα ασφαλιστικά ταμία αφορά και εργοδότες και δεν έχει κριτήρια περιουσιακά ή εισοδηματικά επισήμανε μεταξύ άλλων μιλώντας στον 105,5 Στο Κόκκινο ο νομικός Κώστας Τσουκαλάς, εργατολόγος στον 105,5 Στο Κόκκινο.

Στον Στάθη Σχινά ο κ. Τσουκαλάς εξήγησε ότι η ρύθμιση αφορά το σύνολο των οφειλών για οποιαδήποτε οφειλή σε ασφαλιστικά ταμεία και η καινοτομία του νέου νόμου είναι ότι γίνεται επαναϋπολογισμός της οφειλής. Αυτό όμως δεν αφορά τις οφειλές από πρόστιμα πρόστιμα και τις οφειλές εργοδοτών, παρά μόνο τις οφειλές των ελεύθερων επαγγελματιών και αγροτών.

Σύμφωνα με τον κ. Τσουκαλά το νομοσχέδιο που θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή έχει ένα μειονέκτημα καθώς αναφέρει ότι αν υπάρχει αντιδικία του ασφαλισμένου με τον οφειλέτη, αν θέλεις να μπεις στη ρύθμιση πρέπει να παραιτηθείς από την προσφυγή.

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις