Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.6°C18.7°C
1 BF 65%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.3°C16.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
13.7°C16.6°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.4°C16.8°C
2 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.9°C14.5°C
2 BF 71%
Το Brokerage Event διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη ο ΣΕΒΤ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Το Brokerage Event διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη ο ΣΕΒΤ

Εκδήλωση με τίτλο «Η Έρευνα & η Καινοτομία: Το κλειδί για την ανάπτυξη» διοργανώνει στις 10/11 ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων - Ποτών (ΣΕΒΤ) και η Ελληνική Τεχνολογική Πλατφόρμα "Food for Life" στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου FOODPRINT στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση “η Βόρεια Ελλάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον κλάδο των τροφίμων ενώ, παράλληλα, το γεγονός ότι διαθέτει μια δραστήρια ερευνητική και επιχειρηματική κοινότητα αποτελούν βασικούς λόγους για τη διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής στη συμπρωτεύουσα.

“Η εκδήλωση αποτελείται από 3 μέρη: Στο 1ο θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις για την τρέχουσα κατάσταση και τις μελλοντικές προοπτικές για την έρευνα και την καινοτομία και θα συζητηθούν στο Στρογγυλό τραπέζι οι μηχανισμοί και τα εργαλεία, που μπορούν να αξιοποιηθούν για τη γενικότερη βελτίωση του συστήματος.

Στο 2ο μέρος τα πανεπιστήμια και τα ερευνητικά ιδρύματα της Β.Ελλάδος θα παρουσιάσουν τη σύνθεση των ομάδων τους, τις ερευνητικές τους δραστηριότητες και τα ερευνητικά αποτελέσματα, που έχουν εφαρμογή στη Βιομηχανία Τροφίμων.

Στο 3ο και τελευταίο μέρος ερευνητές και εκπρόσωποι του παραγωγικού ιστού της Βορείου Ελλάδος θα βρεθούν στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις για την προώθηση της έρευνας και να συζητήσουν τη μεταξύ τους συνεργασία” επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL