Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στην προεκλογική συγκέντρωση του Die Linke ο Αλ. Τσίπρας

Στη Γερμανία μεταβαίνει την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να μιλήσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος της Αριστεράς, λίγες ημέρες πριν τις γερμανικές εκλογές.

Στη Γερμανία μεταβαίνει την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να  μιλήσει  στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του  Κόμματος της Αριστεράς, λίγες ημέρες πριν τις γερμανικές εκλογές.

Η επίσημη, συλλογικά αποφασισμένη, θέση του Die Linke διατυπώθηκε σε συνέντευξη της συμπροέδρου του, πρόσφατα σε ελληνική εφημερίδα και είναι ευνοϊκή προς την διεκδίκηση αποζημίωσης υπογραμμίζουν κυκλοι του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το κατοχικό δάνειο.

Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι, η γερμανική Αριστερά και συγκεκριμένα το Die Linke, όχι μόνο δεν θα φέρουν εμπόδια στα δίκαια ελληνικά αιτήματα, αλλά θα στηρίξουν την ελληνική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στο να επιλυθεί το μακροχρόνιο πρόβλημα» συμπληρώνουν οι ίδιες πηγές.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η πραγματική επιδίωξη της Προανακριτικής

Στη Βουλή ξεκίνησε τις εργασίες της η Προανακριτική Επιτροπή η οποία θα διερευνήσει το αν υπήρξαν παρεμβάσεις του Δ. Παπαγγελλόπουλου στη Δικαιοσύνη προκειμένου να χειραγωγηθούν οι έρευνες για το σκάνδαλο Novartis.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο