Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στην προεκλογική συγκέντρωση του Die Linke ο Αλ. Τσίπρας

Στη Γερμανία μεταβαίνει την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να μιλήσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος της Αριστεράς, λίγες ημέρες πριν τις γερμανικές εκλογές.

Στη Γερμανία μεταβαίνει την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να  μιλήσει  στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του  Κόμματος της Αριστεράς, λίγες ημέρες πριν τις γερμανικές εκλογές.

Η επίσημη, συλλογικά αποφασισμένη, θέση του Die Linke διατυπώθηκε σε συνέντευξη της συμπροέδρου του, πρόσφατα σε ελληνική εφημερίδα και είναι ευνοϊκή προς την διεκδίκηση αποζημίωσης υπογραμμίζουν κυκλοι του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το κατοχικό δάνειο.

Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι, η γερμανική Αριστερά και συγκεκριμένα το Die Linke, όχι μόνο δεν θα φέρουν εμπόδια στα δίκαια ελληνικά αιτήματα, αλλά θα στηρίξουν την ελληνική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στο να επιλυθεί το μακροχρόνιο πρόβλημα» συμπληρώνουν οι ίδιες πηγές.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι περικοπές μισθών είναι η αρχή

Ο περισσότερος κόσμος δεν το έχει συνειδητοποιήσει, υπνωτισμένος από το success story των καναλιών. Όμως το ξήλωμα της κοινωνικής συνοχής έχει ήδη ξεκινήσει με τη μείωση των μισθών κατά 20% και την απελευθέρωση των απολύσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις