Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.1°C22.0°C
3 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.2°C18.9°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
22 °C
20.5°C23.7°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C20.4°C
1 BF 73%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.9°C
4 BF 67%
Και ο Κ. Μπογδάνος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Και ο Κ. Μπογδάνος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Μπορεί να κόπηκε από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ επειδή ζητούσε την εισβολή τανκς στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνος από το να είναι υποψήφιος για τις εθνικές εκλογές με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, η ΝΔ ανακοίνωσε 8 οκτών υποψηφίους. «Πρόκειται για την καθηγήτρια του ΕΜΠ Τώνια Μοροπούλου που ανήκε την ηγεσία του φοιτητικού κινήματος κατά της δικτατορίας, τους δημοσιογράφους Μπάμπη Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνο Μπογδάνο και Δημήτρη Μαρκόπουλο, τον ποδοσφαιριστή της χρυσής εθνικής ομάδας του 2004 Τάκη Φύσσα, τον αρχιτέκτονα Αντώνη Γιαννικουρή με μεγάλη εμπειρία στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, την οικονομολόγο Χριστίνα Τσιλιγκίρη που έχει εξειδίκευση στην Οργάνωση Αθλητικών Επιχειρήσεων και έχει ασχοληθεί ενεργά με τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό και την έμπειρη στη δημόσια διοίκηση Ρένα Βασιλάκη που έχει υπηρετήσει επί χρόνια την παράταξη της ΝΔ».

Η Τ. Μοροπούλου όπως και ο Α. Γιαννικουρής θα είναι υποψήφιοι στα Δωδεκάνησα, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και η Ρένα Βασιλάκη θα κατέλθουν στον Νότιο Τομέα της Β' Αθηνών, ο Κ. Μπογδάνος στην Α' Αθηνών, ο Δημ. Μαρκόπουλος και η Χρ. Τσιλιγκίρη στην Β' Πειραιά, ενώ ο Τάκης Φύσσας στον Ανατολικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL