Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.2°C14.8°C
3 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C13.9°C
2 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.9°C11.6°C
2 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
15 °C
13.6°C16.8°C
5 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
9.9°C10.7°C
3 BF 100%
Μετά το "νεύμα" στον ναζί, η Ν.Δ. "'έκοψε" τον Μπογδάνο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μετά το "νεύμα" στον ναζί, η Ν.Δ. "'έκοψε" τον Μπογδάνο

“Ο κ. Μπογδάνος δεν θα είναι υποψήφιος με τη Ν.Δ.” ανακοίνωσε χθες η Μαρία Σπυράκη, μετά τις έντονες αντιδράσεις που προέκυψαν από "γαλάζιους" πολιτευτές της Α' Αθήνας έναντι της πιθανής υποψηφιότητας του δημοσιογράφου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, “ο ακραίος λόγος αλλά και η υπερπροβολή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου προκαλούσαν την έντονη ενόχληση στελεχών της Ν.Δ., που έφτασε μέχρι τον τρίτο όροφο των γραφείων στην οδό Πειραιώς”. Από τους κόλπους της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπενθυμίζεται πως “ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δηλώσει την ενόχλησή του για περιπτώσεις στελεχών που αυτοανακηρύσσονται υποψήφιοι βουλευτές, στέλνοντας σαφές μήνυμα ότι δεν θα ανεχθεί περιπτώσεις υποψηφίων για τις οποίες δεν υπάρχει η σφραγίδα του κόμματος”.

Με τις ευλογίες του Άδ. Γεωργιάδη

"Γαλάζιοι" κύκλοι στην Α' Αθήνας επισημαίνουν πως “ο Άδωνις Γεωργιάδης επιθυμούσε την εκλογή του κ. Μπογδάνου και προωθούσε την υποψηφιότητά του”. Πρόσφατα ο αντιπροέδρος της Ν.Δ. αποθέωσε τον δημοσιογράφο -κατά την πρόσφατη εκδήλωση για την κοπή της πίτας του- λέγοντας ότι "είναι εδώ μαζί μας και ο Κώστας Μπογδάνος, ο οποίος δίνει και αυτός τις μάχες του».

Υπενθυμίζεται πως υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ. στην Α' Αθήνας θα είναι -μεταξύ άλλων- οι Βασίλης Κικίλιας, Όλγα Κεφαλογιάννη, Νικήτας Κακλαμάνης, Θόδωρος Φορτσάκης, Άγγελος Συρίγος ενώ αναμένεται η ανακοίνωση των Φωτεινής Πιπιλή και Θάνου Πλεύρη.

Διάλογος με χρυσαυγίτη στο Τwitter

Η Μαρία Σπυράκη επισήμανε πως “τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές από τη Ν.Δ.». Είχε προηγηθεί ο διάλογος του δημοσιογράφου στο Τwitter με χρήστη που είχε στο προφίλ του τη σβάστικα και ζητούσε την εισβολή τανκς στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. «Ψηφίστε σωστά και το 'έχουμε'» ήταν η απάντηση του δημοσιογράφου στον χρυσαυγίτη.

Μετά τη θύελλα που προκλήθηκε, ο δημοσιογράφος ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως «οι μαδουροφασίστες της πολιτικής ορθότητας θίχτηκαν που είπα σε ΧΑυγίτη να ψηφίσει Ν.Δ. για να πάψει η ασυδοσία της ΕΡΤ. Λογικό. Θέλουν τους δεξιούς κάτω από τη φτερούγα των φίλων τους, των νεοναζί, να ψηφίζουν ΟΧΙ και Θάνου. Χτυπηθείτε όσο θέλετε, αλλά αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα».

Μπακογιάννη κατά Σαμαρά μέσω Μπογδάνου

Σε αυτό το φόντο η τομεάρχης Οικονομίας της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη -που μετακινείται από την Α' Αθήνας στα Χανιά- άδειασε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο... στοχεύοντας τον Αντώνη Σαμαρά. Όπως επισήμανε (news247). Οι ακραίες φωνές δεν εκφράζουν τη θέση της Ν.Δ. Είχα διαφωνήσει από τότε με το κλείσιμο της ΕΡΤ, παρ' όλο που όταν είπαμε ότι η ΕΡΤ είναι εργαλείο προπαγάνδας είχαμε δίκιο”. Τέλος, η κυρία Μπακογιάννη δεν παρέλειψε να... υπενθυμίσει πως «η Ν.Δ. είναι ένα βαθιά δημοκρατικό πατριωτικό φιλελεύθερο κόμμα”...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL